VACek Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Znalazłem dziś na ulicy zgniecionego pendriva mini (ewidentnie musiało przejechać po nim auto. Ściągnąłem z niego blaszkę i podłączyłem do lapka, jest to pojemność 32GB może po screenach niżej ktoś wie jaka to marka lub model. Cytuj
jarexpol Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Np. SysTools Pen Drive Recovery podaje jaki to model, albo programy do testowania, jeśli nie podaje, to pewnie jakaś lipa. Ale jak działa, to masz darmowe 32 GB. Cytuj
iskier Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak jak nazwa kontrolera? Cytuj
tadziu123 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, M4T napisał: Znalazłem dziś na ulicy zgniecionego pendriva mini (ewidentnie musiało przejechać po nim auto. Ściągnąłem z niego blaszkę i podłączyłem do lapka, jest to pojemność 32GB może po screenach niżej ktoś wie jaka to marka lub model Witam zobacz tym programem bo czasami go używam do identyfikacji kart sd itd . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Może być Transcend, ale też inne. Po prostu chińczycy produkują dla wszystkich zamawiających, tylko naklejki zmieniają. Wyszukałem po kontrolerze i po firmware: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszystko wskazuje na Transcend. Transfery są bardzo dobre, czyli to raczej potwierdza, że jest markowy. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Poświęciłem jeszcze chwilę i poszukałem 3 składników jednocześnie: kontroler + flash ID + firmware Na 90% jest to Transcend, a na 10% SanDisk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi