Quba Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Dzień Dobry . Posiadam Router Thomson 7G585 v7 i zapomniałem hasła do WIFI , posiadałem je w pliku tekstowym .txt ale dokonałem formatu i pliki przepadły ,a ja nie pamiętam hasła do wifi na routerze jest napisane hasło admin 123 ale nie działa , bo hasło było zmieniane na inne przez ustawienia routera w przeglądarce Opera GX , ale nie miałem synchronizacji i mi nie zapisało Dodaję instrukcję jak by coś pomogło uprzedzam ,że instrukcja jest w języku Angielskim [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy jest możliwość odzyskania hasła ? Bardzo Proszę o pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 wchodzisz do routera , resetujesz ustawienia do fabrycznych edit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
roman59 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na tylnej ściance, obok gniazda zasilania jest otworek do wykonania resetu. W instrukcji na str. 53 jest opis. Cytuj
info Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Możesz spróbować zobaczyć na innym kompie czy jest zapisane. Jak nie to reset Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Możesz też użyć przycisku WPS na obudowie routera i tak połączyć go ze smartfonem na przykład. Cytuj
Kwiad Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 zresetuj złomka i po problemie ;( Cytuj
tadziu123 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W dniu 6.04.2021 o 11:01, Quba napisał: Dzień Dobry . Posiadam Router Thomson 7G585 v7 i zapomniałem hasła do WIFI , posiadałem je w pliku tekstowym .txt ale dokonałem formatu i pliki przepadły ,a ja nie pamiętam hasła do wifi na routerze jest napisane hasło admin 123 ale nie działa , bo hasło było zmieniane na inne przez ustawienia routera w przeglądarce Opera GX , ale nie miałem synchronizacji i mi nie zapisało Może to ci pomoże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi