MiłoszPL Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 https://ajcomputers.pl/ Wyczuwam oszustwo. Chciałem kupić rtx 3080. Czy płatność paypale chroni przed oszustwem? Cytuj
kamiloxf Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Czas realizacji zamówienia 4-45 dni Płacenie 8k za 3080 nie ma żadnego sensu Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 W sumie będę dwa rtx 3070, wiec ja je sprzedam uzbieram do 7k bez strat. Podstawowy rtx 3070 zapłacilem 2750 zł, wiec nic nie dołoże. Nie chce być oszukanym. Na allegro nówki chodza od 10k Cytuj
renatan Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 w życiu bym nie wpłacił nawet jakby było za poł ceny odbiór osobisty..a każe robić przedpłatę? brak możliwości zakupu z płatnością przy odbiorze.. kanał jarexpol lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Moim zdaniem będzie tak zapłacisz 8000zł a kartę dostaniesz za 3-4 miesiące a najpewniej nigdy bo ich nigdzie nie ma nawet w casekingu jarexpol lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Karty zwykle we względnie przyzwoitych cenach są dostępne w gotowych zestawach. NIe wiem czy pozostałe komponenty zestawu są istotne ale bym złożył kompa na najtańszych podzespołach i dodał takową grafę. Az się poświecę i po świętach sprawdzę u dostawców. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 casekingu? widze, że kopacze wykupują wszystko u producenta kart. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi