NiKKA.Labs Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 NiKKA p r e s e n t s : Office.2010.SP2.PL.x86.x64.2021.03-NiKKA [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -------------------------------------------------------------------------------- Opis Office 2010: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -------------------------------------------------------------------------------- Info: Source: Office 2010 ISO's Type: Office, pakiet biurowy, x86, 32bit, x64, 64bit Language: Polish, Polski Volume: 1xDVD9 Create Date: 2021.03.29 Release Date: 2021.03.30 By: NiKKA Contents: - dodany SP2 i latki wydane po SP2 do 2021.03 - Mozliwosc instalacji: Office 2010 Professional Plus SP2 PL x86 x64 Office 2010 Professional Plus SP2 VL PL x86 x64 Office 2010 Standard SP2 PL x86 x64 Office 2010 Standard SP2 VL PL x86 x64 Instruction: Aby zainstalowac: wypalic ISO na DVD [b](DVD9)[/b] albo montowac w demonie albo wypakowac np. 7-zip, WinRAR. Wszystkie aktualizacje zostana zaaplikowane po zainstalowaniu wybranego pakietu. EXTRAS katalog: - Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime - KB3001652 - PostInstall - instaluj recznie, albo na WU - Microsoft Toolkit v2.6.4 DOWNLOAD: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dla tych co mają poprzednie wersje O2010, wrzucam tylko sam katalog UPDATES; wystarczy stary skasować i wrzucić ten w zalezności od wersji, albo x86 albo x64 i zainstalować: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] smaug123, zdzisiek24, DJGraco and 5 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Taki komunikat na obu ProPlus x64 - VL i nie-VL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 @up Remove ... NET 4 ESU Bypass i poleci ps. żeby nie było ... to nie jest błąd obrazu Office P1O, razor1995 and NiKKA.Labs like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Thx, pomogło - ciekawa sprawa, bo w temacie na MDL nie widziałem info o takich problemach. NiKKA.Labs likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 @up Było, było ... nawet wyszła wersja Bypassa z automatem który włączał się tylko gdy wykrył aktualizację, potem się deaktywował. Nie wiem czemu zarzucili ten projekt ? Wiktorynek w swoim wątku również o tym wspomina: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] P1O likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiKKA.Labs Posted July 15, 2021 Author Report Share Posted July 15, 2021 11 godzin temu, zdzisiek24 napisał: @up Remove ... NET 4 ESU Bypass i poleci ps. żeby nie było ... to nie jest błąd obrazu Office Zapomniałem napisać przy Win7 właśnie, że po aktualizacjach jak wszystko dobrze, to warto uruchomić Bypass v11 natenczas i odinstalować tylko bypass NET4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuizaNirasz Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Fajnie że pojawiła się wersja Windows 7 z aktualizacjami na 10.2021. Bardzo często to jest wykonywane. Szkoda że nie zamykasz Office 2010 po przez dorzucenie łatek z kwietnia 2021 i nazwanie tego wątku słowem finał Office 2010 NiKKA.Labs likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INEXUS Posted January 17 Report Share Posted January 17 linki niedostępne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiKKA.Labs Posted January 20 Author Report Share Posted January 20 Czas, czas, czas, priorytety, itd. W 2022.01 mam zamiar zamknąć ten temat (ostatnie łatki 2021.04). I to będzie FINAL. Kamil likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hip3r Posted January 22 Report Share Posted January 22 W dniu 20.01.2022 o 12:49, NiKKA.Labs napisał: Czas, czas, czas, priorytety, itd. W 2022.01 mam zamiar zamknąć ten temat (ostatnie łatki 2021.04). I to będzie FINAL. Po zamknięciu tego tematu weźmiesz się za nowsze wersje Office czy raczej nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Posted January 24 Report Share Posted January 24 Tak będzie wersja FINAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuizaNirasz Posted January 31 Report Share Posted January 31 W dniu 20.01.2022 o 12:49, NiKKA.Labs napisał: Czas, czas, czas, priorytety, itd. W 2022.01 mam zamiar zamknąć ten temat (ostatnie łatki 2021.04). I to będzie FINAL. Super ! To czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hip3r Posted January 31 Report Share Posted January 31 Jak Ci się śpieszy to ktoś inny już to zrobił i wrzucił na thepiratebay.org. 7 godzin temu, LuizaNirasz napisał: Super ! To czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiKKA.Labs Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 Czas, czas, czas, czas, czas, wszyscy chcą na teraz i tutaj. Nikt nikogo nie zmusza do niczego, weź od kogoś innego i nie truj "pupy" Znajdę czas, zrobię. Jak nie ma, to znaczy że nie zrobione. Kamil likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuizaNirasz Posted February 4 Report Share Posted February 4 Przepraszam. I jeszcze raz przepraszam. za trucie "pupy". Aż mi się głupio zrobiło to muszę się wytłumaczyć, co miałam na myśli. Po primo: napisałam: Super ! To czekam. ----->>>> To nie oznacza, że muszę to mieć tu i teraz. Ja mogę czekać nawet i 1 rok lub dłużej, znajdziesz czas zrobisz. A słowo Super ! oznacza że masz to w planach zakończyć temat. SUPER! Po secundo: to mam do Twoich modyfikacji zaufanie. I za to Ci dziękuję, za porządne modyfikacje. To oznaczał mój wpis. Ale jeszcze raz przepraszam Ciebie. I już nie będę truła "pupy". Klapaucjusz likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyorbee Posted May 12 Report Share Posted May 12 W dniu 14.07.2021 o 23:03, zdzisiek24 napisał: @up Remove ... NET 4 ESU Bypass i poleci ps. żeby nie było ... to nie jest błąd obrazu Office Cześć, mam ten sam problem, ale nie wiem jak usunąć ten net 4 esu i co to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted May 12 Report Share Posted May 12 ▲ Jaki system? Co to jest ? ... "bypassESU" w szukajce wszystko Ci wyjaśni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyorbee Posted May 12 Report Share Posted May 12 8 minut temu, zdzisiek24 napisał: ▲ Jaki system? Co to jest ? ... "bypassESU" w szukajce wszystko Ci wyjaśni. w7 starter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted May 12 Report Share Posted May 12 Rozumiem, że z dodanym bypasem. Pobierz, rozpakuj, uruchom LiveOS-setup jako admin i na czas instalacji office wybierz "6". Po zainstalowaniu office można znowu przywrócić .NET 4 ESU Bypass [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nyorbee likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts