wlodarek1 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Niedawno kupiłem pada Tracer blue fox , Jest on niby przeznaczony do PS3 ale ja myślałem że w trybie przewodowym zadziała również z laptopem . Niestety - podczas instalowania programu TCP , który miał umożliwić współpracę pada z lapkiem - przestała działać myszka logitech M185 . Ta sama sytuacja jest w tej chwili , choć odinstalowałem oprogramowanie dla tego pada a pada zwróciłem do sklepu . Zrobiłem reset windows 10 20H2 - to treż nie pomogło . Ze strony producenta myszki pobrałem i zainstalowałem program LOGITECH OPTIONS - nic to nie dało . Touchpad synaptics działa a myszka - nie . W starym menedżerze urządzeń w zakładce ''myszy'' - widoczny jest tylko touchpad - myszki tam nie ma . W ustawieniach win 10 - zakładka ''urządzenia'' - widoczny jest ''receiver '' , myszki nie widać . Obok windows 10 home jest zainstalowany linuks manjaro a na nim myszka działa normalnie . Tylko że na linuksie nie było instalowane czy odinstalowywane nic związane z tym nieszczęsnym padem TRACER BLUE FOX . Proszę o pomoc ; co mam zrobić teraz , na zresetowanym systemie win 10 20h2 aby myszka LOGITECH M 185 znów zaczęła działać ? Cytuj
razor1995 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Przeinstakuj Windows, ruszy. Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Tak też zrobiłem. Ale czy rzeczywiście nie ma w takim przypadku jak mój innego rozwiązania ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi