Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, szukam systemu dla mojej kobiety do laptopa który będzie służył jak komputer biurowy. Zrobić coś w canvie, napisać tekst, obsłużyć Facebooka (wstawić posty na konto firmowe)

Laptop Acer Aspire One 722

Procesor 1,33 dwa rdzenie 

4Gb RAM DDR3

Dysk 128 GB SSD

Dzięki za pomoc 

Edytowane przez woznyOSW
Opublikowano
8 minut temu, woznyOSW napisał:

Witam, szukam systemu dla mojej kobiety do laptopa który będzie służył jak komputer biurowy. Zrobić coś w canvie, napisać tekst, obsłużyć Facebooka (wstawić posty na konto firmowe)

Laptop Asus Aspire One 722

Procesor 1,33 dwa rdzenie 

4Gb RAM DDR3

Dysk 128 GB SSD

Dzięki za pomoc 

Chyba acer one ?       jeśli nie pomoże ten co podaję to pozostaje tylko i wyłącznie antix linux 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
1 minutę temu, berthold61 napisał:

Chyba acer one ?       jeśli nie pomoże ten co podaję to pozostaje tylko i wyłącznie antix linux 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Kurde.... Tak Acer, przepraszam 

Opublikowano

To zainstaluj tego co ci podałem a jeszcze trochę pociągnie ten sprzęt , przeglądarka firefox esr ale ona obciąża bardzo ram lepszym wyborem jest przeglądarka edge , sprawdź jak to lata a lata lepiej niż windows XP a jak nie za bardzo to linux antix ten to działa na tym sprzęcie tak jak by to był co najmniej procek I7 :D

Opublikowano
W dniu 23.02.2021 o 12:28, berthold61 napisał:

To zainstaluj tego co ci podałem a jeszcze trochę pociągnie ten sprzęt , przeglądarka firefox esr ale ona obciąża bardzo ram lepszym wyborem jest przeglądarka edge , sprawdź jak to lata a lata lepiej niż windows XP a jak nie za bardzo to linux antix ten to działa na tym sprzęcie tak jak by to był co najmniej procek I7 :D

Zainstalowałem tego okrojonego win7, jestem zadowolony świeżo po instalacji zobaczymy po czasie. Dzięki za pomoc