MarcinGX Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 RoshanOS jest oparty na Linux Mint i zawiera pulpit Cinnamon. Zawiera więcej aplikacji i ma układ dostosowany do stylu Microsoft Windows. Zawiera wiele aplikacji, których kiedykolwiek potrzebowałeś, a nawet ogromną kolekcję gier. Po prostu wypal ISO na dysku USB za pomocą Rufusa, uruchom ponownie na dysku USB i kontynuuj instalację. Hasło live to esite.pk Pomoc dotycząca instalacji • Przed rozpoczęciem instalacji ◦ Wybierz 1 partycję (od 15 do 30 GB lub więcej) dla RoshanOS z twojego Windows / inny system operacyjny (i usuń tę literę partycji z listy dysków, przechodząc do zarządzania dyskami i usuwając literę dysku, zapisuje to partycję RoshanOS przed przypadkowym usunięciem z systemu Windows) • Rozpocznij instalację, klikając ikonę „Zainstaluj RoshanOS na dysku twardym” • Następny krok jest bardzo ważny, bądź ostrożny. Zamierzasz wybrać partycję RoshanOS ◦ Kliknij partycję utworzoną dla RoshanOS ◦ Wybierz punkt montowania '/' ◦ Wybierz system plików 'ext4' ◦ Zaznacz format, jeśli jest to wymagane (tj. Jeśli partycja nie była wcześniej sformatowana) ◦ Kliknij `` Zmień ustawienia partycji '' ◦ Kliknij przycisk „Dalej” • Kliknij „Start” i gotowe • Teraz poczekaj na zakończenie instalacji i zrestartuj system ( uwaga: przed ponownym uruchomieniem usuń RoshanOS USB / DVD z systemu) • Po ponownym uruchomieniu możesz usunąć plik „Zainstaluj RoshanOS na dysku twardym” z pulpitu. Hasło live to esite.pk Zródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz ISO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Animals likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 Co to za dystrybucja? Skąd pochodzi? Nic w necie nie mogę znaleźć. EDIT: Odpaliłem z pendrive i trzeba mieć hasło żeby wejść do systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berthold61 Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 Masz podane hasło przeciez ,na samy dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 @berthold61 nie widzisz że mam ciemne okulary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek1993 Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 Pooglądałem sobie na yt filmy z recki tego distro i bez problemu powinien się automatycznie logować Hasło jest podane i użyć go powinienieś gdy nie ma automatycznego logowania do livecd Czyli obstawiam złe utworzenie bootowalnego usb z iso lub źle się pobrało. Spróbuj jeszcze raz pobrać,sprawdzić cheksumy i ponownie utworzyć rufusem boot usb MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts