kitaro Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2021 Chciało mi się pograć w Raymana na W10, a dzisiaj po uruchomieniu, klawiatura nie działa. Wyłączono sterownik (usługę) dla tego urządzenia. Możliwe, że tę funkcję zapewnia sterownik alternatywny. (Kod 32) Rozwiązywanie problemów z klawiaturą - wszystko jest prawidłowo. Odinstalowałem, ponownie uruchamiałem, szukałem usługi i wszystko doopa. Po pSX nie ma śladu, a ja nie mam pomysłu. Pisze cały czas, że mam najnowszy sterownik, a klawiatura nie żyje. Nie mam innej klawiatury. W biosie działa. Klawiatura nie działa na windowsie. PSX wyrzucony całkiem. F 8 nie działa. Device HID\VID_1C4F&PID_0002&MI_00\9&128774f9&0&0000 was configured. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Klikam na ekranowej i od rana mam zagwozdkę. W biosie działa i nie mogę wymyślić tej usługi. Ale power na klawiaturze działa! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi