Jump to content

brak możliwości doinstalowania wybranych dodatków - zablokowanie automatycznego odtwarzania video Onet WP itp

Recommended Posts

Posted

Przeglądarka Firefox 84.1.4 

w tablecie

Huawei MediaPad T5 4/46 GB oraz smartfonie

brak możliwości wyszukania:

- jakichkoliwek dodatków w zakładce przeglądarki "dodatki", brakuje lupki i można wybierać tylko z wymienionych poniżej..

oraz

- witrynie add-ons firefox dla nazw i bardzo pożytecznych programów disable autoplay i disable html5 autoplay (w komputerze wyniki się pojawiają )

Szkoda, że od pewnego wydania nie można uruchomić about:config w standardowej wersji przeglądarki na android, działa tylko w deweloper i beta.

Znacie jakiś inny sposób na zablokowanie odtwarzania video ?

Posted

Dzięki !!! SUPER

Filtr blokuje też większe fotografie :)

Aktualizacja:

na wp.pl i komputerze jednak ładują się materiały wideo... :( pomimo zainstalowania

disable autoplay i disable html5 autoplay - co dziwne ładowanie następuje "po trochu " kiedy przeweijam stronę na dół i wracam na górę.

w  urządzeniach mobilnych video nie ładuje się

A te same ustawienia uBlocka.

Posted

Ja na szczęście też, ale pozostałem przy wyborze jako do testów... :) dobra zobaczymy na innych witrynach. Tu jest jeszcze na temat:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Podobno te mini okienka z video są w HTML5 i może dlatego trzeba oddzielnego narzędzia ?

p.s.

Jak wyłączyć wizualizację hipełączy z winclub? Dotychczas, żeby temu zaradzić pakowałem je do spoilera. Wszelkie inne nie wizualizują, przykład powyżej)