krzychuxp Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 witam ssd samsung evo970plus Win10 21277 ale bez znaczenia orginał to samo - program samsung magical wiesza system - wstaje pierwszy raz - potem nie idzie wyłaczyć kompa - wiesza całkowicie pomaga tylko format Jakies porady - z góry dzieki Cytuj
G77 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 co ty to piszesz i po jakiemu to ja nie wiem ale ... uzywam samsung magican nie "magical" i mnie nigdy nic nie wieszal ani w w7 ani na w 8.1 wiec szukaj problemu kajsik indziej , panimajesz Cytuj
GT500s Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Samsung Magician jest używany do obsługi tego dysku. Od strony bardziej technicznej... Windows 10 Insider Preview Build 21277 to jakby nie patrząc wersja testowa, więc nawet w samym systemie może być problem... Sprecyzuj proszę, jaki sterownik masz zainstalowany do dysku? To jest dysk oparty na interfejsie NVM Express (NVMe), więc same sterowniki mogą powodować problem. Być może sam dysk jest wadliwy, polecam zainstalować wersję Windows 10 Consumer Edition lub uruchomić z pendrive dowolny WinPE (Windows PE) i zweryfikować problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi