Arai Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Poszukuje sposobu na ciemny motyw stron takich jak np Allegro , x-kom itp. Dark reader sobie nie radzi do konca z allegro i x kom , wiec poszukuje alternatywy Quote
Franc Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Wypróbuj przeglądarkę SlimJet - ma opcję "Odwrotne kolory na stronach internetowych" - zmienia się jednym kliknięciem jarexpol likes this Quote
Franc Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Na FF lepszy jest dodatek: Midnight Lizard lub Dark Reader - na klonach Chrome nie testowałem odpowiedników, wystarczała mi opcja w Slimjet którą wyżej podałem Quote
Franc Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 32 minuty temu, Arai napisał: FireFox lepszy od chrome ? Kwestia gustu - najlepiej sam porównaj przeglądarki na odwiedzanych stronach internetowych i daruj sobie czyste Chrome, wypróbuj "klony" Slimjet, CentBrowser lub Vivaldi Quote
Arai Posted January 1, 2021 Author Report Posted January 1, 2021 Kwestia gustu - najlepiej sam porównaj przeglądarki na odwiedzanych stronach internetowych i daruj sobie czyste Chrome, wypróbuj "klony" Slimjet, CentBrowser lub VivaldiTylko ja mam dużo rozszerzeń , teraz pytanie czy te inne mają te same ...Wysłane z Oneplus 8T Quote
Franc Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Te na bazie Chromium tak (korzystają z chrome web store), na Firefox część jest taka sama (np ublock, Privacy Badger), jak coś nie ma - szukaj zamienników Arai likes this Quote
jarexpol Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 6 godzin temu, Franc napisał: Wypróbuj przeglądarkę SlimJet Fajna opcja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Arai Posted January 1, 2021 Author Report Posted January 1, 2021 17 minut temu, jarexpol napisał: Fajna opcja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gdzie to sie włącza ? bo nie umiem znalezc Quote
jarexpol Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 1 minutę temu, Arai napisał: gdzie to sie włącza ? bo nie umiem znalezc Ustawienia/zaawansowane. Quote
Arai Posted January 1, 2021 Author Report Posted January 1, 2021 2 minuty temu, jarexpol napisał: Ustawienia/zaawansowane. i ktora zakladka ? Quote
Franc Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Można sobie skrót wybrać/dodać w: "Więcej przycisków na pasku narzędzi" - "Dostosuj pasek narzędzi" Quote
Arai Posted January 1, 2021 Author Report Posted January 1, 2021 za kazdym razem trzeba wchodzic w ustawienia zaawansowane i klikac odwroc klory to sa 3 klikniecia :D , na x kom nie dziala to dobrze i tak , uninstall leci Quote
helmut112 Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Opera GX -posiada ciemny motyw ,który można wybrać dla każdej strony oddzielnie.Najlepiej wersja portable. Arai likes this Quote
Recommended Posts