Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Poszukuje sposobu na ciemny motyw stron takich jak np Allegro , x-kom itp. Dark reader sobie nie radzi do konca z allegro i x kom , wiec poszukuje alternatywy Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Wypróbuj przeglądarkę SlimJet - ma opcję "Odwrotne kolory na stronach internetowych" - zmienia się jednym kliknięciem jarexpol lubi to Cytuj
ripek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 na FF masz rozszerzenie : Dark Mode Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Na FF lepszy jest dodatek: Midnight Lizard lub Dark Reader - na klonach Chrome nie testowałem odpowiedników, wystarczała mi opcja w Slimjet którą wyżej podałem Cytuj
Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 FireFox lepszy od chrome ? Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 32 minuty temu, Arai napisał: FireFox lepszy od chrome ? Kwestia gustu - najlepiej sam porównaj przeglądarki na odwiedzanych stronach internetowych i daruj sobie czyste Chrome, wypróbuj "klony" Slimjet, CentBrowser lub Vivaldi Cytuj
Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Kwestia gustu - najlepiej sam porównaj przeglądarki na odwiedzanych stronach internetowych i daruj sobie czyste Chrome, wypróbuj "klony" Slimjet, CentBrowser lub VivaldiTylko ja mam dużo rozszerzeń , teraz pytanie czy te inne mają te same ...Wysłane z Oneplus 8T Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Te na bazie Chromium tak (korzystają z chrome web store), na Firefox część jest taka sama (np ublock, Privacy Badger), jak coś nie ma - szukaj zamienników Arai lubi to Cytuj
jarexpol Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 6 godzin temu, Franc napisał: Wypróbuj przeglądarkę SlimJet Fajna opcja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 17 minut temu, jarexpol napisał: Fajna opcja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gdzie to sie włącza ? bo nie umiem znalezc Cytuj
jarexpol Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 1 minutę temu, Arai napisał: gdzie to sie włącza ? bo nie umiem znalezc Ustawienia/zaawansowane. Cytuj
Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 2 minuty temu, jarexpol napisał: Ustawienia/zaawansowane. i ktora zakladka ? Cytuj
Franc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Można sobie skrót wybrać/dodać w: "Więcej przycisków na pasku narzędzi" - "Dostosuj pasek narzędzi" Cytuj
Arai Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 za kazdym razem trzeba wchodzic w ustawienia zaawansowane i klikac odwroc klory to sa 3 klikniecia :D , na x kom nie dziala to dobrze i tak , uninstall leci Cytuj
helmut112 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opera GX -posiada ciemny motyw ,który można wybrać dla każdej strony oddzielnie.Najlepiej wersja portable. Arai lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi