italo11 Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Temat zaczęty można pobierać i testować dodawać różne widgety itp [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted September 17, 2013 Author Report Posted September 17, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -tapeta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -XW[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted September 18, 2013 Author Report Posted September 18, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Widget Pogody [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Album dock Pogoda Quote
italo11 Posted September 22, 2013 Author Report Posted September 22, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Player Xion XW Quote
italo11 Posted September 26, 2013 Author Report Posted September 26, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Player [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted October 16, 2013 Author Report Posted October 16, 2013 Nigdzie nie wrzucamy instalacja Xwidget i plik pobrany uruchamiamy Quote
Warson Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 zainstalowałem ten Xwidget noi nie mam tyh moich ikon a jakieś inne?? Ok już mam. Macie więcej widżetów? Quote
italo11 Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 Skin dla Xion Player[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skin visualization [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
toxmasz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Widget Pogody Czy mozna prosić o widget tego zegara? Quote
italo11 Posted November 7, 2013 Author Report Posted November 7, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
toxmasz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Player [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc co trzeba zrobić by mieć tego playera i tego skina ? Quote
italo11 Posted November 7, 2013 Author Report Posted November 7, 2013 toxmasz by uzyskać ten pulpit to instalacja XWidget [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skin do XWidget tylko odpalasz pobrany plik ii to wszystko by logo zmienić trzeba edytować samemu Player Xion [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skin [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
toxmasz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 toxmasz by uzyskać ten pulpit to instalacja XWidget [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skin do XWidget tylko odpalasz pobrany plik ii to wszystko by logo zmienić trzeba edytować samemu Player Xion [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skin [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Xwidget miałem ale nie miałem tego playera dla tego skórka nie chciała się odpalić. Dzięki za wszystko Quote
italo11 Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 rainmeter instalka w jednym pliku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 Dock & XW [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted November 23, 2013 Author Report Posted November 23, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Player Xion Quote
italo11 Posted November 27, 2013 Author Report Posted November 27, 2013 Dock time [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted December 26, 2013 Author Report Posted December 26, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted December 28, 2013 Author Report Posted December 28, 2013 Xion player visualizations [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Daniel Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 (edited) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bardzo podoba mi się taka kompozycja pulpitu. Co bym musiał zrobić by takową posiadać? ---- Już wszystko wiem. Ekipa z SB naprowadziła mnie na wszystko Tylko jedno pytanie mam. W jakiej rozdzielczości robisz ? Bo jak otworzyłem ten plik to nie miałem nic po prawej stronie, ledwo zegarek chwyciłem , a ja mam 1600x900 Edited December 29, 2013 by WDDD Quote
italo11 Posted December 29, 2013 Author Report Posted December 29, 2013 instalacja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i pobrany plik uruchomić kliknij na widget i prawym / windows / Zoom i sobie ustaw wielkość [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
tom-asz Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 italo11 dzięki za widgetsy co niektóre b.ciekawe Quote
italo11 Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozmiar pulpitu 1920/1080 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
italo11 Posted January 20, 2014 Author Report Posted January 20, 2014 XWidget [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts