NocnyFis Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 XWidget [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Powiedz mi jak zmieniłeś wygląd paska ? Chodzi mi o tego na samym dole. Bo ja mam coś takiego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co można jeszcze zmienić ? Quote
italo11 Posted February 4, 2014 Author Report Posted February 4, 2014 Witam ten pulpit w dole to jest mój wyrób pasek od XWidget , inspiracja od /minhtrimatrix/ dziś dodam ten pulpit Quote
italo11 Posted April 13, 2014 Author Report Posted April 13, 2014 dodane dwa górne [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] player [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
malacha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Player Xion Xion player visualizations [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Naprawdę super wygląda.... Szkoda tylko że do drugiego jest hasło i z tego jeb*nego hostingu nie mogę nic pobrać... Quote
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 gdzieś mam to na chomiku odnajdę to zaraz podrzucę Quote
br4kus Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Może podasz link do chomika? I proponowałbym dodać wszystkie widgety do pierwszego postu, żeby było łatwiej je odnaleźć Quote
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 OK macie namiar na wszystkie moje prace nie które z nich były nie publikowane trochę tego jest Hasło podać rafal1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
yarek35 Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witam mógłbyś to gdzieś przerzucić bo nie mogę pobrać i jest informacja że hosting zakończył działalność Quote
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 związku że sendspace.pl padło otworzyłem Chomika Quote
yarek35 Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 a faktycznie nie zauważyłem tylko, że hasło masz założone na katalog xwidget Quote
malacha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 I tak na chomiku nie ma twoich prac na xiona Quote
malacha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 a faktycznie nie zauważyłem tylko, że hasło masz założone na katalog xwidget OK macie namiar na wszystkie moje prace nie które z nich były nie publikowane trochę tego jest Hasło podać rafal1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wcale nie podal hasla nie naprawde.... Quote
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 usunąłem hasło chwilka zaraz spakuje wszystko dodam tutaj dobra częściowo dałem resztę jutro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
malacha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Można wiedzieć co jest w tej paczce? Quote
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 wszystko co tu widać i jeszcze więcej zaraz odnajdę to co chciał yarek35 daj chwilkę no niestety niektórych cfg już nie mam przegapiłem to że sendspace.pl padło i wszystko poszło w kosz ale zapewne co niektórzy mają jeszcze te widgety bo pobrań było sporo także prosiłbym o wrzucenie ich i dodanie linków Quote
yarek35 Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Cześć Itlao11 Masz obecnie jakiś fajny widget pogodowy jak masz to podrzuć dzięki z góry Quote
italo11 Posted November 29, 2014 Author Report Posted November 29, 2014 Siema w chwili obecnej nie siedzę na Xwidget ale coś wyskrobiemy spoko. Quote
italo11 Posted November 29, 2014 Author Report Posted November 29, 2014 chwili obecnej na studio 3d max i Cinema 4d Quote
eyf92 Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 Bardzo podoba mi się taka kompozycja pulpitu. Co bym musiał zrobić by takową posiadać? ---- Już wszystko wiem. Ekipa z SB naprowadziła mnie na wszystko Tylko jedno pytanie mam. W jakiej rozdzielczości robisz ? Bo jak otworzyłem ten plik to nie miałem nic po prawej stronie, ledwo zegarek chwyciłem , a ja mam 1600x900 Mógłbyś odświeżyć linka, ponieważ nie działa, a spodobała mi się Twoja skórka pozdrawiam Quote
italo11 Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dodane 3 nowe tapety Quote
Recommended Posts