ziloth Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Wie ktoś czy można kupić jakieś dłuższe kable do zasilacza modularnego? Generalnie do zasilania CPU. No i ewentualnie gdzie.. Ja nie wiem dlaczego te pajace nie dadzą tak z 5 cm dłuższego. (Tzn wiem., ale jak się płaci te kilka stówek za zasilacz to mogliby nie żylić się na kawałku taśmy, czy kabla). Chyba cosik znalazłem...ale nie wiem czy to na pewno to... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kp1971 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ziloth lubi to Cytuj
ziloth Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Dzięki za odpowiedź. Ale liczyłem na kilka zł taniej, jeden mi kabel potrzebny. A ta aukcja co podałem? To nie będzie to? Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 33 minuty temu, ziloth napisał: A ta aukcja co podałem? To nie będzie to? nie, to rozdzielacz 4 na 8 pin EPS, ale od biedy też mógłbyś użyć, tylko po co, jak tu masz to co potrzebujesz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ziloth Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 1 minutę temu, Widzior napisał: nie, to rozdzielacz 4 na 8 pin EPS, ale ogólnie też mógłbyś użyć, tylko po co, jak tu masz to co potrzebujesz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 15 cm? Nieeee..ale dzięki. Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 18cm, i co ci nie pasuje? Nic nie napisałeś ile cm potrzebujesz. Cytuj
ziloth Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 10 minut temu, Widzior napisał: 18cm, i co ci nie pasuje? Nic nie napisałeś ile cm potrzebujesz. Nie, że nie pasuje.. podziękowałem przecież za info i fajnie, ale z 30cm z luzikiem by było. Obudowę BIG TOWER mam. I kable na siłę podłączałem. W sumie jak miałem midi tower to było tak samo. Znalazłem gościa, który robi na zamówienie, na allegro. Chyba koniec tematu, zobaczymy czy da radę, bo to do każdej firmy inne chyba. Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Ja ci podałem przedłużkę podłączaną do twojego kabla, a nie cały kabel, zresztą sam wyżej pytałeś o rozdzielacz 15cm, więc 18cm uznałem za wystarczające z naddatkiem. Cytuj
ziloth Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 3 minuty temu, Widzior napisał: Ja ci podałem przedłużkę podłączaną do twojego kabla, a nie cały kabel, zresztą sam wyżej pytałeś o rozdzielacz 15cm, więc 18cm uznałem za wystarczające z naddatkiem. A no tak...sorki, nie skumałem. to rzeczywiście by załatwiło sprawę. Pisze jak byk... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi