Zimny Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Witam Mój problem polega na bardzo cichym dźwięku kroków w grach typu CounterStrike czy Battlefieldw porównaniu do innych dźwięków np. strzałów czy wybuchów,w dodatku dźwięk kroków słyszę tylko wtedy gdy wróg jest blisko a podczas strzelania nie słychać ich co utrudnia grę. Sprawdzałem i mam ten problem na każdych słuchawkach jakie sprawdzałem:stare Creative Fatality,słuchawkach Sony do muzyki oraz SteelSeries Arctic 5 które mają własne sterowniki,wejście USB oraz Equalizer(bawiłem się nim i co bym nie robił kroki nadal są bardzo ciche). Format komputera nic nie zmienił,centrum pomocy SteelSeries tylko doradziło pobawić się EQ co przecież już robiłem. Posiadam płytę główną MSI B85-G43 Cytuj
VACek Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Ale w Csie tak już jest Cytuj
Zimny Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 22 godziny temu, M4T napisał: Ale w Csie tak już jest Problem mam ten dopiero od jakiś dwóch lat a komputer mam od ponad czterech więc raczej nie bardzo,wcześniej kroki słyszałem tak z połowy mapy a teraz tak jak pisałem tylko gdy ktoś jest blisko. Cytuj
BartAcid Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Aaaa to oni papciuchy pozakładali. Coś słyszałem o tym modzie. Nie tylko giwery ale i ubranie i są kapcie by cicho chodzić. Cytuj
VACek Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 5 minut temu, Zimny napisał: Problem mam ten dopiero od jakiś dwóch lat a komputer mam od ponad czterech więc raczej nie bardzo,wcześniej kroki słyszałem tak z połowy mapy a teraz tak jak pisałem tylko gdy ktoś jest blisko. Ustawienia dźwięków w grze, sprawdź u znajomego. Z połowy mapy to nie przesadzaj chyba jedynie na Vertigo Cytuj
Zimny Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 W dniu 15.11.2020 o 18:53, M4T napisał: Ustawienia dźwięków w grze, sprawdź u znajomego. Z połowy mapy to nie przesadzaj chyba jedynie na Vertigo Tego też próbowałem,grałem u kolegi i u niego dźwięk kroków był bardzo wyraźny nie to co u mnie,jak pisałem zmiana ustawień Equalizera też nic nie daje a co dopiero ustawienia dźwięków w grze,po za tym gram w cs 1.6 nie GO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi