Arai Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 jak w tytule , nr ktory jest podany na koncie google jest juz nie aktywny , jaki jest wiec sposob na zmiane nr do weryfikacji google ? Ktos zna rozwiazanie ? Quote
marcin19883 Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Wejdź na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i sobie ustaw telefon na inny. Quote
Arai Posted October 20, 2020 Author Report Posted October 20, 2020 3 godziny temu, marcin19883 napisał: Wejdź na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i sobie ustaw telefon na inny. nie wpadl bym na to , prosze czytaj ze zrozumieniem "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" przy zmianie telefonu , kaze podac kod z telefonu ktorego juz nie mam , nr jest nieaktywny Quote
Dziadek13 Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 A nie możesz wybrać żeby ci kod wysłał na maila. Quote
marcin19883 Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 19 godzin temu, Arai napisał: przy zmianie telefonu , kaze podac kod z telefonu ktorego juz nie mam , nr jest nieaktywny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kliknij w nr telefonu i ikonkę usuń. Quote
Arai Posted October 21, 2020 Author Report Posted October 21, 2020 A nie możesz wybrać żeby ci kod wysłał na maila.Nie , nie ma takiej opcjiWysłane z mojego GM1903 przy użyciu Tapatalka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kliknij w nr telefonu i ikonkę usuń.Do tego też wymagają kodu z smsa Wysłane z mojego GM1903 przy użyciu Tapatalka Quote
marcin19883 Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 10 minut temu, Arai napisał: Do tego też wymagają kodu z smsa Nie wiem co ty masz za konto, ale u mnie nic nie wymaga. Masz dodatkowe adresy email ustawione? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Arai Posted October 21, 2020 Author Report Posted October 21, 2020 Nie wiem co ty masz za konto, ale u mnie nic nie wymaga. Masz dodatkowe adresy email ustawione? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Tak Wysłane z mojego GM1903 przy użyciu Tapatalka Quote
Arai Posted October 22, 2020 Author Report Posted October 22, 2020 czy to wejde w mail czy nr to jest ten sam ekran [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] udalo sie , pod nr na samym dole kliknalem odzyskiwanie konta i udalo sie przejsc do podania nr pomocniczego dzieki ktoremu niby powinny przychodzic kody potwierdzenia a jak sie loguje w nvidia expierience to i tak nadal chce wysylac kody na stary nr , poczekam moze potrzebuje czasu na aktualizacje bo tamtego nr starego juz nie umiem znalezc w ustawieniach google Quote
Recommended Posts