jarexpol Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 Mam zainstalowany Win 7 i Win 8, miałem bios 1.3, po zainstalowaniu bios 1.7 żaden system się nie uruchamia. Cytuj
BartAcid Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 Obstawiam, że w BIOS przestawił ci się kontroler na IDE albo włączyło UEFI. Cytuj
jarexpol Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 3 minuty temu, BartAcid napisał: Obstawiam, że w BIOS przestawił ci się kontroler na IDE albo włączyło UEFI. Nie mam UEFI, czy mogę ręcznie przestawić kontroler IDE. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 3 godziny temu, jarexpol napisał: czy mogę ręcznie przestawić kontroler IDE. Tu szukaj przyczyny - ustawienia IDE vs SATA w biosie. Cytuj
jarexpol Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 2 godziny temu, wiktorynek napisał: Tu szukaj przyczyny - ustawienia IDE vs SATA w biosie. Dzięki,zapamiętam na przyszłość, postawiłem 8.1 na nowo i pomogło, temat do zamknięcia. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 10 godzin temu, jarexpol napisał: postawiłem 8.1 na nowo i pomogło Każdy system zainstalowany na nowo zadziała. Tylko sprawdź jakie masz te ustawienia, bo szkoda korzystać z trybu IDE (Compatible) zamiast SATA. Dużo gorsza wydajność dysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi