jkaw Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Witam. Mam pytanie jak w tytule. Chodzi mi o najbardziej okrojony Windows 8,1 jaki istnieje. Najszczuplejszy. Pozdrawiam Quote
Piterosky Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 On 8/29/2020 at 12:48 PM, rum69 said: polecam testowałem na jednym zestawie i można powiedzieć że to za******a ładnie, aczkolwiek są jakieś problemy z redistami (w sumie z tego co wiem była chyba jakaś łatka z tego powodu do 8.1, ale sprawdzę zaraz na drugim zestawie pc) Quote
kamiloxf Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Piterosky Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 1 hour ago, kamiloxf said: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Whats not working on this version Windows 8.1 X Some latest driver / DCH driver / Some Latest Computer Hardware / Some Latest Games / Visual c++ 2015 Sprawdzaleś czy działa chociaż teamspeak na tej wersji? Bo używa redista 2015 więc w sumie nwm czy tu on określa jako nie działający instalator, czy po prostu appki z tym się wywalą co do tamtej modyfikacji od xpos1- wywalona usługa WU robi cyrki że się nie instaluje redist 2015-19 tak, ten sam błąd kolejny mod na śmietnik z 8.1 Quote
kamiloxf Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 2 godziny temu, Piterosky napisał: Whats not working on this version Windows 8.1 X Some latest driver / DCH driver / Some Latest Computer Hardware / Some Latest Games / Visual c++ 2015 Sprawdzaleś czy działa chociaż teamspeak na tej wersji? Bo używa redista 2015 więc w sumie nwm czy tu on określa jako nie działający instalator, czy po prostu appki z tym się wywalą co do tamtej modyfikacji od xpos1- wywalona usługa WU robi cyrki że się nie instaluje redist 2015-19 tak, ten sam błąd kolejny mod na śmietnik z 8.1 Używam mumble więc nie sprawdzałem Quote
jkaw Posted November 26, 2020 Author Report Posted November 26, 2020 Witam. Czy ktoś z Koneserów dysponuje 8.1 POTATO pl?. Gdzieś czytałem o kłopotach z instalacją języka. Byłbym bardzo wdzięczny za link. Pozdrawiam Quote
nudzija Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 @jkawautor nie wydał wersji pl Quote
Recommended Posts