Miastowy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam, być może ktoś już jest obeznany z problemem jak w tytule... system Windows 10 (jak screen wskazuje), na Windows 7 działa wszystko idealnie. Sterowniki rózne sprawdzane, to samo. Wie ktoś może jak rozwiążać ten problem? Na VGA nie sprawdzałem, bo nie mam takiego kabla... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zainstalować WIn 7 Nie dziękuj Cytuj
Miastowy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Gdybym chciał 7 to bym ponownie ją wgrał a chcę tym razem zostać przy 10. Wygooglowałem to ponoć dużo jest problemów w Dellach z tym duplikowaniem na tym systemie, więc raczej nic z tym nie zrobię. Cytuj
djl Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 przerabiałem to niedawno, należy odinstalować sterowniki, wyczyścić pozostałości np. Display Driver Uninstaller, zainstalować poprawne sterowniki chipsetu oraz poprawne do grafiki i będzie śmigać chyba że jest uwalony procesor (integra razem z prockiem czasem w 3generacji padała grafika intela, a procesor pracował poprawnie) Cytuj
Miastowy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Gdybym tego wcześniej nie zrobił, to bym napisał. A jak może być uwalone, skoro pod 7 wszystko działa jak ma działać? Bawiłem się dalej, lecz nic nie pomaga. Widocznie trza z tym żyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi