Tigeros Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Witam Jest dostępna taka przejściówka RJ z Usb Hubem ? Dokładnie chodzi mi o coś takiego że podpinam Huba pod Router Ethrnetem a pod Huba Dyski na USB . Router niestety nie ma wejścia USB i nie ma możliwość aktualnie go wymienić na taki z portem Dlatego pytam czy istnieje taka możliwość znalazłem coś takiego ale mam wątpliwości co do działania takiego jak chcę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy ewentualnie podłączenie Huba do Dysku zewnętrznego zasilanego swoim zasilaniem i podpięcie do routera przez kabel sieciowy dało by zamierzony efekt ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ruter nie będzie obsługiwał urządzeń podłączonych pod USB, bo nie ma takiego oprogramowania. 2 godziny temu, Tigeros napisał: Router niestety nie ma wejścia USB i nie ma możliwość aktualnie go wymienić na taki z portem Dlaczego? Cytuj
Tigeros Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 4 minuty temu, wiktorynek napisał: Budżet Panie przekroczyli kupili router bez USB i weź się teraz mecz gdzieś na ty widziałem ze niby da radę Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Przyzwoity używany ruter z usb kupisz za 70pln (na szybko szukając - po modelu i na olx będzie jeszcze taniej). Cytuj
Jakub Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jaki operator? Sieć ? Mam na sprzedaż TP-Link Archer C1750 za 200 zł sprawny . Dualbrand Sieci kablowe jak : Vectra działają. Ma do USB. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dwa Pasma 2.4 i 5 GHZ. Wiec jest spoko. Mam neta 300/15 więc śmiga. Jak nie chcą routera sprzedać to mogą kupić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi