mrbuczka Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam. Od jakiegoś czasu regularnie słyszę dzwięk systemowy, informujący o odłączeniu urządzenia, natomiast kompletnie nie jestem w stanie stwierdzić jakie jest to urządzenie. Mój system pracy i ograniczenie w postaci jednego monitora nie pozwala mi na ciągłe monitorowanie Menadżera Urządzeń. Czy jest jakieś miejsce lub dziennik w którym mógłbym namierzyć to zdarzenie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 Przejrzyj podgląd zdarzeń ... może coś znajdziesz ? Cytuj
s3ba__ Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 Może ten programik pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ripek Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 po 1 bym kable sprawdzil i wymienil jak sie da po 2 jak sie nie da kabla wymienic to urzadzenie bo moze miec cos strzelone lub tez kabel do niego np myszka, klawa po 3 jak powyzsze zawodza to odlaczenie wszystkiego i podlaczenie po kolei kazde do jednego portu, bo moze to byc tez wina portu w kompie np jak ci myszka dziala to pod myszke podlaczasz po kolei wszystko a myszke gdzie indziej i testujesz (nie wiem po ilu minutach ci sie to robi) Cytuj
piosylant Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 Miałem takie coś i wiem, jaka możne być przyczyna, dlatego pytam, czy chodzi o laptop. kitaro lubi to Cytuj
sahipp Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Miałem kiedyś coś takiego na wysłużonym laptopie, winowajcą był trochę wyrobiony wtyk zasilacza... Pomimo że nie był na tyle wyrobiony aby odłączyć zasilanie laptopa ( cały czas podawał napięcie) to jednak minimalne jego poruszenie powodowało jakbym podłączał lub odłączał jakieś urządzenie... Długo do tego dochodziłem i przypadkiem natrafiłem na tą przyczynę.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi