starcraft2fan Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Dzień dobry, czy do tej płyty bez użycia zewnętrznych adapterów można podłączyć zestaw głośników 5.1 Logitech x530? Natrafiłem na informacje że płyty główne mogą trzy tylne jacki na kompatybilne z dźwiękiem 5.1 natomiast przeszukałem sieć i nie znalazłem żadnego dobrego poradnika poza jakimiś modyfikacjami audio driverów na których się nie znam. Stąd prośba do forumowych magików o pomoc Cytuj
BartAcid Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 Wygląda, że głośniki mają klasyczne podłączenie 3x jack. W instrukcji do płyty masz tabelkę co gdzie wpiąć. Na stronie 1-7. Różowy - bass i środek, zielony - fronty, błekitny - tylne. jarexpol lubi to Cytuj
starcraft2fan Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Dziękuję, zostawiam dla potomnych . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LennanRKO Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Dzień dobry mam głośniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i dla tej płyty tufb450 działają mi tylko dwa głośniki w Windowsie10 nie mam wogole wyboru 5.1 proszę o pomoc Cytuj
LennanRKO Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 udało sie sciagnałem jakeis sterowniki realteka i poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi