starcraft2fan Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Dzień dobry, czy do tej płyty bez użycia zewnętrznych adapterów można podłączyć zestaw głośników 5.1 Logitech x530? Natrafiłem na informacje że płyty główne mogą trzy tylne jacki na kompatybilne z dźwiękiem 5.1 natomiast przeszukałem sieć i nie znalazłem żadnego dobrego poradnika poza jakimiś modyfikacjami audio driverów na których się nie znam. Stąd prośba do forumowych magików o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAcid Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Wygląda, że głośniki mają klasyczne podłączenie 3x jack. W instrukcji do płyty masz tabelkę co gdzie wpiąć. Na stronie 1-7. Różowy - bass i środek, zielony - fronty, błekitny - tylne. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starcraft2fan Posted July 9, 2020 Author Report Share Posted July 9, 2020 Dziękuję, zostawiam dla potomnych . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LennanRKO Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Dzień dobry mam głośniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i dla tej płyty tufb450 działają mi tylko dwa głośniki w Windowsie10 nie mam wogole wyboru 5.1 proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LennanRKO Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 udało sie sciagnałem jakeis sterowniki realteka i poszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts