MiłoszPL Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Odświeżam. PS. Proszę nie usuwać ostatniego postu odświeżającego. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Jasne że jak coś źle zrobisz to możesz spowodować zwarcie - normalne ryzyko przy prądzie elektrycznym - wysokość napięcia nie ma tu znaczenia, najwyżej jest bezpieczne dla ciebie, ale nie dla elektroniki. Co do wahań napięcia w zasilaczu jest ono precyzyjnie określane w normie którą dany zasilacz spełnia. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 To ja jednak wolę nie ryzykować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dobrze byłoby, żeby jakaś osoba, która zna dobrze angielski wyjaśniła na czym polega ten problem z wikipedi. Ja ten link dawałem dawno. Gogle tłumacz tłumaczy beznadziejnie, Cytuj
Nieobecny Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Masło maślane - wyjaśnione aspekty techniczne - konkluzja jest taka jak już sie przewijała w tym temacie - nie ma 100% skutecznego rozwiązania tego problemu. Masz pecha że to zjawisko wystepuje u ciebie. Trafienie co by pomogło to jak wygrana w totka. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jest jeszcze w innym języku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Może tam coś piszę? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bylem w serwisie i nic nie zdziałał. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozumiem, ale nie przyjemnie się eksploruje świat gry przy takim czymś. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sam musisz dojść kiedy pojawiły się błędy - zapewniam cię że nikt ci nie pomoże. Możesz jedynie podmieniać kolejne komponenty, oczywiście nie kupując tylko pożyczając. Czytałeś to wiesz że jednemu pomogła wymiana zasilacza innemu nie itd itp. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mam pytanie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W Catalyście piszę, że mam kolory 32 bitowe, ale przecież mam system i procesor x64. To jakiś błąd w Catalyście czy co? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 to nie te bity hehehhehehhe system ma swoje bity a kolory swoje :D :D sprawiłeś ze ten dzień stał sie lepszy :D Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jak się nazywa ten program, który używa ten gość na filmie: ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ty sobie daj spokój z tym. Nie nakłaniam cię do wymiany czegokolwiek, ale musisz zrobić 4 rzeczy: 1. zabrać kompa gdzie indziej i podłączyć, aby wykluczyć zakłócenia i niedomagania sieci elektrycznej 2. pozyczyć i podmienić zasilacz 3. pożyczyć i podmienić dysk - wiąże się z nowym systemem oczywiście czystym win 7 lub win 8.1 4. pożyczyć i podmienić kartę graficzną - wiąże się z nowym systemem oczywiście czystym win 7 lub win 8.1 Bez tych testów nie masz co pisać kolejnego postu bo nic innego nie da się zrobić i nikt ci nie pomoże. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W serwisie było tak samo. Jak pisałem zasilacz był wymieniany i sprawdzałem dwa układy graficzne. Na obydwu dyskach występuje to samo. Mógł by ktoś za pomocą programu team viewer przejrzeć system, czy mam wszystko dobrze zainstalowane i tak dalej? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Przecież wiedziałem że serwis nic nie poradzi. Dysk inny niż masz. System świeży czysty - tu chyba filozofii nie ma. Krok po kroku jak napisałem. P.S. Zostaje ci ostateczne rozwiązanie - sprzedać wszystkie komponenty osobno na Allegro i kupić coś innego - lapka(na nich nie ma takich problemów). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi