Skocz do zawartości

Mało wymagające gry na Androida .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elastomania była najlepsza na Jave... Kurde, ile godzin w to przegrałem :D

Co do Andka, dość fajna gierka to też Subway Surfers z takich mniej wymagających

A z bardziej wymagających Gangstar Vegas, NFS itd

Opublikowano

A może powiesz jakim masz telefon lub jego parametry ;) (jeżeli chodzi o to, że telefon nie jest wydajny :D) bo mało wymagające kojarzą mi się z Gangstar Vegas, NFS MW, Asphalt 8 lub Real Racing 3 :D Wszystko zależy od telefonu

Opublikowano

Szukam gry dla dziadka  na telefon żeby się nie nudził . Phablet Woo quasar sp6020 :

Android 4.2.2

CPU dwa rdzenie 1.3 GHz

512ram a GPU to chyba mali 400 1?

jeżeli ten mali jest w wersji MP4 to jest nie najgorszy(czemu każda byle jaka firma ładuje ten stary nieudany układ z S2...)

Opublikowano

Dead trigger bez zacięć,  Gta III (czasami się ścina ale działa ) i 2048 już zainstalowałem a  NFS nie wiem jak będzie z płynością gry (Temple Run 2  się znudził :) ) .

Nie wiem czy jest to Mali 400 MP4 ale myślę że MP1-2 chyba ma ? może  zobacze CPU-Z  jaki dokładnie jest czy MP1 czy 4 .

Opublikowano

Trochę za dużo waży NFS:MW  ale znalazłem kolejną grę na ten telefon  Bladeslinger  v1.3.1 

Kilka gier, które działają na Woo Quasar SP6020:

Dead trigger bez zacięć, 

Gta III  czasami się zacina ale grać można

2048 dla zabicia czasu

Don't Touch The Spikes

Hill Climb Racing

Bladeslinger  v1.3.1 nie zauważyłem żeby się coś zacinało ( płynnie działa ).

Opublikowano

Save do Minecraft mojego autorstwa :) . Jeśli macie pomysły to chętnie zobacze .

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

G\ tu wklejamy Save (urządzenie ,pamięć wbudowana)  gdzie są inne foldert np. Android itd

Szkoda  że  Minecraft nie ma więcej mebli :)