Mark72 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie jak w temacie...jakiego antywira byście polecili do Win 8.1 ? Dawniej używałem Malwarebytes Anti-Malware lub Bitdefender Total Security. Który z nich będzie lepszy? A może jeszcze coś innego ? Czekam na wasze opinie. Cytuj
crimson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ramzes Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Eset Smart Security + Tnod1.4.2.3 Cytuj
slawektor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z płatnych Emsisoft Internet Security: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (opis nie za bardzo aktualny, bo sporo się zmieniło na lepsze.) Z darmowych - Baidu Antivirus. Cytuj
jpkopanski Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z darmowych używałem Comodo Antivirus, potem przesiadłem się na Comodo Internet Security. Sporo możliwości konfiguracji, nie był u mnie również specjalnie zasobożerny. Z komercyjnych dobry jest ESET Smart Security albo ESET NOD32. Porządna wykrywalność i nie zamula kompa. Cytuj
crimson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Najpierw trzeba zadać se pytanie, czy naprawdę jakiekolwiek zabezpieczenie zewnętrzne jest nam potrzebne, W8.1 ma dobrego Defender-a Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Porządna wykrywalność i nie zamula kompa. Tu się musisz zdecydować zawsze jest coś za coś. Ja uzywam Baidu Antywirus 2015 Jest tłumaczenie PL już od jakiegoś czasu i nie narzekam z resztą nie szukam trojanów czy innych wirusów może są leprze troche ich przetestowałem i ten laptopowi przypadł do gustu, na forach można o nim poczytać mnie pasi. Cytuj
Mark72 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mam prośbę o spolszczenie do Baidu 2015 Cytuj
slawektor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autorem spolszczenia jest 4Mic Jego spolszczenie jest też na stronie Baidu, ale nieaktualne. Cytując autora: To jest moje spolszczenie, sam im go wysłałem i zamieściłem na forum baidu. W moim linku poniżej jest najbardziej aktualne spolszczenie. Jak widzę jakieś błędy to je od razu poprawiam i aktualizuję link. A na stronie producenta to nie wiem którą wersja mają, czy ją aktualizują. Tak, że warto co jakiś czas sprawdzić czy nie ma nowszego pliku. Tłumaczenie dla najnowszej wersji 5.3.2.... Przetłumaczyłem prawie wszystko, może coś tam zostało. Aby zainstlować spolszczeni należy: Plik główny "Polski.php" dodaję się do Bajdu przez kliknięcie na niego. Warunek trzeba mieć pobrany i zainstalowany "Language Translator" w dziale Narzędzia - Toolbox. Jęsli w "Toolbox'ie" brak "Language Translator". Wykonaj najpierw poniższą instrukcję z kopiowaniem plików. Dodatek dodajemy według instrukcji: 1.Zaznaczyć w "Settings" Ustawieniach - "Proactive Defense" Ochrona Proaktywna - "Temporarily disable self-defense" Tymczasowo wyłącz samoochronę 2.Wypakuj katalog "bavadvtools" i "i18n" z archiwum do katalogu głównego pragramu "Baidu Antivirus" Katalog prawdopodobnie jest u was w C:\Pliki Programów (86)\Baidu Security lub w C:\Program Files(86)\Baidu Security UWAGA: Aby spolszczenie dodatków działało, należy mieć zainstalowane główne spolszczenie o nazwie "Polski" Jeśli masz pod inna nazwa, usuń wszystkie spolszczenie i zainstaluj ponownie główne. Aby "Tolbox"-Narzędzia był po Polsku, ustaw najpierw język angielski i dopiero potem zmień na polski. Pliki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
crimson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Identyczne odpowiedzi w/w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Po co nowy temat, który i tak nie ma rozwiązania. Cytuj
Mark72 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 dzięki za spolszczenie, działa Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Widze cytaty z forum dobreprogramy.pl/ . Jego spolszczenie jest też na stronie Baidu, ale nieaktualne Nieaktualne tylko do toolboxa bo po każdej aktualizacji tylko ono się zmienia na Angielski. Ładnie spolszczony wewnętrzny toolbox. Cytuj
slawektor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z strony autora jak się wypakuje jest:5.4.1.1044044MicZ strony Baidu:5.0.3.84333Cytaty z dobrych, bo autor spolszczenia jak się coś pokaże to tam pisze.A spolszczenie na dobrych też jest nieaktualne. Najlepiej z strony autora. Cytat w poście wyżej. Cytuj
m4s Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Eset smart + eset lifetime activator Wy tap owane Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 A spolszczenie na dobrych też jest nieaktualne. Najlepiej z strony autora. No tylko z tamtąd zasysam dropbox widze że zrobił już do 5.4.1.104404 ale tej wersji jeszcze nie ma chyba jakaś beta . Ta już jest Baidu Antivirus 2015 5.2.3.105318 Cytuj
G77 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 polecam 360 total security [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Light Yagami Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Eset smart security [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Polecam Avast Premier + aktywacja na 50 lat Cytuj
zibi62 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Jakub.K Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 AVG darmowy 2015, ESET i dodatkowo na płycie Kaspersky resource CD Nie polecam 360 nortona, avasta, i innych śmieci. Używam obu od 10 lat na dwóch różnych systemach zero wirusów. Dodatkowo nie pobierać i ostroznie serfować po sieci w tedy uniknie się wirusów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi