Gość Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Acer Extensa 7230 - za jakieś 260 zł. Tylko do przeglądania internetu. A może coś innego? W miarę szybki - nie czekać np minuty na załadowanie strony. Do 400 zł - używane Dobry , w miarę duży ekran z dobrą rozdzielczością. Głównie chodzi mi o modele które chodzą w tych cenach w polsce. Polecane przez fachowców na tym forum. Jestem w szwecji i chodzi mi o to jakich modeli szukać na moim rynku - zakup w polsce + PRZESYŁKA - jest całkowicie nieopłacalny. Jak pisałem - W MIARĘ - szybki, dobry ekran, dobre podzespoły i jakość wykonania. Wiem że w tej cenie to wyzwanie - ale po co są fajni ludzie na tym forum Nie planuję rozbudowy - chyba że wymiana dysku na ssd - mam ich kilka. Nie znam się na laptopach i chodzi mi o to by nie nadziać się na jakąś minę w konstrukcji i podzespołach? Cytuj
kitaro Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie lubię acerów laptopów. Mam ciut nowszego z windos 7 i szumi chłodzenie co chwila. A Extensa 7230 był jeszcze na vistę. Mało RAMu. Trudno dostępny - mnie nie udało się dołożyć drugie tyle, chociaż windows 7 32 bit - pójdzie... gdy oszczędnościowo ustawisz przeglądarkę. To prawie 12 letni sprzęt, wart 100 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi