nemo1960 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Aktywacja to najmniejszy problem. Jak ktoś jest na legalu, to ile to zajmuję? Ale Macie rację. Co nie znaczy, że takie gruntowne sprzątanie, format, zerowanie.. warto od czasu do czasu zrobić. Pzdr Ja już muszę aktywować system telefonicznie Tyle razy formatowałem i zerowałem dyski. Cytuj
slawektor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja już muszę aktywować system telefonicznieKod błędu? Zawsze można z tego wyjść. Więc uważaj co instalujesz i co wyłączasz w systemieRacja. Warto zobaczyć przez menadżera urządzeń jaki sterownik jest konkretnie potrzebny do tej karty: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
nemo1960 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kod błędu? Zawsze można z tego wyjść. Przekroczona ilość aktywacji automatycznych Cytuj
marcin21164 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jestem po formacie, sformatowałem dysk i zainstalowałem od nowa. Teraz czeka mnie długa noc ale w końcu sylwester mamy ;D Jakie usługi mogę bezpiecznie wyłączyć i jakie funkcję? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]jakie to prawdziwe Cytuj
nemo1960 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem po formacie, sformatowałem dysk i zainstalowałem od nowa. Teraz czeka mnie długa noc ale w końcu sylwester mamy ;D Jakie usługi mogę bezpiecznie wyłączyć i jakie funkcję? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]jakie to prawdziwe Ja nie wyłączam żadnych Zbędna strata czasu o korzyści niewielkie Edit No chyba że ma się bardzo słaby sprzęt to można cokolwiek system usprawnić Edytowane 31 Grudnia 2014 przez nemo1960 Cytuj
marcin21164 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 4790K i gtx 980 to raczej nie słaby sprzęt Dzięki za pomoc Cytuj
nemo1960 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 No to u ciebie gdybyś powyłączał co tylko możliwe to i tak byś nie był w stanie tego zauważyć Cytuj
marcin21164 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Napewno nie, wcześniej robiłem takie optymalizację i może przez to mi system padł. Teraz to tylko autostart ogarnę i już Cytuj
nemo1960 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Napewno nie, wcześniej robiłem takie optymalizację i może przez to mi system padł. Teraz to tylko autostart ogarnę i już Autostart też można "zoptymalizować" i potem nie będzie działał np. sklep U ciebie wg mnie zostaw standartowe ustawienia. Ale rób jak uważasz Cytuj
marcin21164 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ale nie chcę aby mi się skype uruchamiał, masę aplikacji na raz Zostawiłem te potrzebne tylko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi