Arai Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 witam , poszukuje komendy by ustawic sobie skrot na pulpicie na włączenie/wyłączenie urządzenia z USB , zeby nie musiec wchodzic w menadzer urzadzen za kazdym razem . na pewno taka komenda istnieje . z góry dzieki za pomoc Cytuj
marcelgg Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 8 minut temu, Arai napisał: witam , poszukuje komendy by ustawic sobie skrot na pulpicie na włączenie/wyłączenie urządzenia z USB , zeby nie musiec wchodzic w menadzer urzadzen za kazdym razem . na pewno taka komenda istnieje . z góry dzieki za pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] USBDeview Spolszczenie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Arai lubi to Cytuj
Arai Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 nie dziala ani skrot disable ani w tym programie , dziala disconnect ale pozniej nie ma skrotu do connect Cytuj
Arai Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 dobrze rozumiem ze to wylacza wszystkie porty usb ? Cytuj
G77 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 raczej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Arai Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 Odświeżam... Ew jeśli ktoś ma inny pomysł jak zrobić skrót na pulpicie na wył/wł kierownicy to będę wdzięczny Tak wiem najprościej wyciągnąć usb, ale chciałbym mieć możliwość wył z pulpitu, bez zbędnego klikania w menadżer urządzeń Wysłane z mojego GM1903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
ripek Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 sprawdzilem marcelagg post i u mnie dziala wlaczanie i wylaczenie sprawdzone na telefonie Cytuj
Arai Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 dobra teraz dziala , widocznie zwykla wersja nie dziala prawidlowo , dopiero wersja z dopiskiem x64 dziala elegancko , zrobione skroty na pulpicie , dzieki wielkie ! Cytuj
obeliksgall Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jak używałem devmanview czy jakoś tak, działa z cli (więc bat). Wyłączałem iGPU i GPU (kiedyś jak jeszcze miałem laptopa) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi