nemo1960 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie wiem przez ręce przechodzi mi kilka laptopów bez systemu (czy to padnięty dysk czy ludzie chca windowsa przenieść ze starego na nowego laptopa) próbowałem zazwyczaj instalować 8.1 na kluczu od ósemki ale nie szlo nawet przez instalator nie chcial klucz przejść. Jakby zakceptowal instalator to aktywacja telefoniczna to żaden problem. Zrozum to nie instalator ma akceptować klucz tylko serwery M$!!! Cytuj
prosperopro Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Zrozum to nie instalator ma akceptować klucz tylko serwery M$!!! Ok ale Windows musi przyjac klucz tak? Jesli go nie przyjmie to niewygeneruje klucza do aktywacji telefonicznej to jak to zrobisz niepodajac i niewprowadzajac go? Cytuj
nemo1960 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Ok ale Windows musi przyjac klucz tak? Jesli go nie przyjmie to niewygeneruje klucza do aktywacji telefonicznej to jak to zrobisz niepodajac i niewprowadzajac go? Już ci parę razy tłumaczyłem pobierasz wersję od Romka instalujesz co chcesz Core/Pro podczas instalacji nie pyta się o klucz!!!!!! Klucz wpisujesz PO INSTALACJI !!!!!!!!!!!!!! Cytuj
prosperopro Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie - Niech mnie ktos poprawi jak sie myle! Czyste obrazy wiktorynki rowniez pojda bez klucza ale nie da rady ich aktywowac przez telefon bo nie maja z czego wygenerowac tego magicznego kodu. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie - Niech mnie ktos poprawi jak sie myle! Czyste obrazy wiktorynki rowniez pojda bez klucza ale nie da rady ich aktywowac przez telefon bo nie maja z czego wygenerowac tego magicznego kodu. Brrrrrrrrrrrrr masz wpisywać klucz jaki posiadasz a nie kradziony!!!! Czy to zakupiony czy wyciągnięty z BIOSU! Edit windows sobie wygeneruje nowy "magiczny kod" po wrowadzeniu nowego klucza Edytowane 10 Listopada 2014 przez nemo1960 Cytuj
nemo1960 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie Jeszcze raz !!!! Instalowanie systemu na kluczach "generycznych" nie ma żadnego wpływu na legalność systemu!!!!! System staje się LEGALNYpo aktywowaniu legalnym kluczem. Do instalacji używasz dowolnego klucza! A po instalacji w celu aktywacji wpisujesz swój klucz! Czy to już dla Ciebie jest zrozumiałe? Ps. "kolorowi" wybaczcie posta pod postem ale piszę to nie tylko do @prospero Cytuj
P.47 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 A sróbuj ściagnij obraz angielski windows 8 może to pomoże.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi