Skocz do zawartości

DISM Failed przy integracji poprawek do Win 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem przez ręce przechodzi mi kilka laptopów bez systemu (czy to padnięty dysk czy ludzie chca windowsa przenieść ze starego na nowego laptopa) próbowałem zazwyczaj instalować 8.1 na kluczu od ósemki ale nie szlo nawet przez instalator nie chcial klucz przejść. Jakby zakceptowal instalator to aktywacja telefoniczna to żaden problem.

Zrozum to nie instalator ma akceptować klucz tylko serwery M$!!!

Opublikowano

Zrozum to nie instalator ma akceptować klucz tylko serwery M$!!!

Ok ale Windows musi przyjac klucz tak? Jesli go nie przyjmie to niewygeneruje klucza do aktywacji telefonicznej to jak to zrobisz niepodajac i niewprowadzajac go?

Opublikowano

Ok ale Windows musi przyjac klucz tak? Jesli go nie przyjmie to niewygeneruje klucza do aktywacji telefonicznej to jak to zrobisz niepodajac i niewprowadzajac go?

Już ci parę razy tłumaczyłem pobierasz wersję od Romka instalujesz co chcesz Core/Pro podczas instalacji nie pyta się o klucz!!!!!!

Klucz wpisujesz PO INSTALACJI !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie ;) - Niech mnie ktos poprawi jak sie myle! 

Czyste obrazy wiktorynki rowniez pojda bez klucza ale nie da rady ich aktywowac przez telefon bo nie maja z czego wygenerowac tego magicznego kodu.

Opublikowano (edytowane)

nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie ;) - Niech mnie ktos poprawi jak sie myle! 

Czyste obrazy wiktorynki rowniez pojda bez klucza ale nie da rady ich aktywowac przez telefon bo nie maja z czego wygenerowac tego magicznego kodu.

Brrrrrrrrrrrrr masz wpisywać klucz jaki posiadasz a nie kradziony!!!!

Czy to zakupiony czy wyciągnięty z BIOSU!

Edit

windows sobie wygeneruje nowy "magiczny kod" po wrowadzeniu nowego klucza

Edytowane przez nemo1960
Opublikowano

nie pyta sie bo ma w sobie zapisany i jak go aktywujesz to aktywujesz nie na swoim kluczu czyli defakto nielegalnie

Jeszcze raz !!!!

Instalowanie systemu na kluczach "generycznych" nie ma żadnego wpływu na legalność systemu!!!!!

System staje się LEGALNYpo aktywowaniu legalnym kluczem.

Do instalacji używasz dowolnego klucza!

A po instalacji w celu aktywacji wpisujesz swój klucz!

Czy to już dla Ciebie jest zrozumiałe?

Ps.

"kolorowi" :)

wybaczcie posta pod postem ale piszę to nie tylko do @prospero