TediPower Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Color LaserJet Pro MFP M477fdn - nie słucha się. Druk dwustronny 2 pliki PDF na każdym 2 strony (jedna kartka po obu stronach) Plik PDF otwiera mi się w Microsoft Edge, mam tam symbol drukarki w który klikam na obu plikach PDF (oba pliki wyglądają tak samo oprócz treści 1 plik 2 strony 1z2) Na obu okienkach przeglądarki ustawiam tak samo Drukarka: HP......... Kopie: 1 Strony: Wszystko Kolor: czarno-biały Druk dwustronny: Tak Druk 1: zakładki pierwszego PDF: drukuje pierwszą stronę (w kolorze) każe umieścić ponownie kartkę w podajniku papieru (i po klikaniu w wyświetlacz) drukuje drugą stronę (też w kolorze). Druk 2: zakładki drugiego PDF: drukuje pierwszą stronę (w kolorze) wciąga ją z powrotem i drukuje drugą stronę bez mojej pomocy (też w kolorze). Co jest z drukiem dwustronnym? że raz tak raz tak? wolał bym opcję 2 przy 2-10 stronach Dlaczego jest kolor a nie czarno-biały jak wybrałem Proszę o jakieś rady jak drukować czym itp Win 10 aktualny, sterowniki Hp najnowsze, podłączona pod USB i Lan, tonery oryginalne, Cytuj
razor1995 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Miałem podobnie z M477dw - pomogło odinstalowanie drukarki, instalacja nowego sterownika ze strony HP i ponowna instalacja drukarki. Ten sterownik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi