Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam. Mam dysk hdd 2TB jako magazyn i na nim kilka folderów. Nagle przy próbie otwarcia jednego z nich o zawartości kilkuset giga znikła jego nazwa i nie moge go już otworzyć. Fizycznie jest bo nie zmieniła się zawartość - wielkość na tym dysku - po prostu nie wyświetla się jego nazwa. Pokaż ukryte foldery - też go nie ma. Myślałem że to wina systemu i chciałem przywrócić kopię acronisem z usb lecz acronis także w strukturze folderów nie pokazał go. W tym folderze mam kopie. Ale po kilku sekundach sam wyświetlił mi wszystkie kopie z tego folderu - ale tylko te kopie i normalnie przywrócił jedną z nich. Można coś zrobić by ten folder znowu się wyświetlił ? Dysk jest zdrowy i żadne sektory nie uszkodzone. - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przepraszam - nieaktualne - folder przeniósł się do innego folderu - nie wiem jak. Znalazłem go za pomocą Everything. Cytuj
renatan Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 znane mi sa takie przypadki(z opisów) niektórzy użytkownicy win 10 po którejś z aktualizacji mieli problemy ze znikajacymi/przeniesionymi folderami/plikami Cytuj
verte Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiedziałeś o gościnnych występach..… wtedy występuje chwilowy zanik…. Cytuj
Kocurek7979 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zainstaluj Total Commander 8.52a. Jest duża szansa, że go znajdzie i da radę odzyskać np. przez opcję kopiuj, wklej . Sam tak parę razy miałem przy jakiś problemach z plikami. Swoją drogą to jest niezły program. Cytuj
renatan Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 W dniu 22.04.2020 o 06:14, zbigniew59 napisał: Przepraszam - nieaktualne - folder przeniósł się do innego folderu - nie wiem jak. Znalazłem go za pomocą Everything. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi