Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Jak w tytule - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
G77 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 tu masz lepsze i szybsze zrodlo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , poza tym deepin nie ma wersji live ,wiec dla mnie odpada Cytuj
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @G77 a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie da się uruchomić? Cytuj
G77 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, J3RZY napisał: @G77 a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie da się uruchomić? a widzisz jurand , zapomnialem o tej stronce Cytuj
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ściągałem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ( 1/2 minuty i pobrane ) sumy się zgadzają . Już zaktualizowałem żonie - no chiniole idą do przodu a nie jak MS , nawet ładnie to działa i coraz lepiej wygląda. Cytuj
G77 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] live beta marcin23imk lubi to Cytuj
G77 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 20 stable JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 @G77 jak w Deepinie ustawić Firefox żeby nie wyświetlał belki tyłowej u góry? Mam od ptaszkowany "Pasek tytułu" w dostosuj i dalej pokazuje Firefox belkę tytułową. Cytuj
G77 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2020 W dniu 7.10.2020 o 16:58, J3RZY napisał: @G77 jak w Deepinie ustawić Firefox żeby nie wyświetlał belki tyłowej u góry? Mam od ptaszkowany "Pasek tytułu" w dostosuj i dalej pokazuje Firefox belkę tytułową. nie wiem kombinuj , ja latam na Slimjet Cytuj
Gość Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 20 godzin temu, G77 napisał: nie wiem kombinuj , ja latam na Slimjet Zrezygnowałem z Deepina i Deepino podobnych bo nie wiem jak to ustawić. Ja jadę na Firefoxsie. Cytuj
G77 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 2 godziny temu, J3RZY napisał: Zrezygnowałem z Deepina i Deepino podobnych bo nie wiem jak to ustawić. Ja jadę na Firefoxsie. a ja nie wiem czy to wina deepin co teraz zainstalowales? ja latam na mint xfce 20 Cytuj
MarcinGX Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 2 minuty temu, G77 napisał: ja latam na mint xfce 20 A ja latam na WindowsFX z Linuxa Ubuntu G77 lubi to Cytuj
G77 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 no i git marcingx MarcinGX lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 3 godziny temu, J3RZY napisał: Zrezygnowałem z Deepina i Deepino podobnych bo nie wiem jak to ustawić. Ja jadę na Firefoxsie. No to teraz jebł........ś jak łysy o beton przecież to jest tak proste jak win, żona nie jest orłem w systemach a ogarnia to bez problemu i 3/4 czasu siedzi na nim a sporadycznie na win. Z ciekawości sprawdziłem tego FireFox , instalowałem różne wersje w tą i w tamtą stronę i wszystko działa prawidłowo - coś musiałeś sam tam coś namieszać ? bo winą systemu nie jest to na pewno. Cytuj
Gość Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 7 godzin temu, woj_ani217 napisał: sprawdziłem tego FireFox , instalowałem różne wersje w tą i w tamtą stronę i wszystko działa prawidłowo Instalowałeś Linuksy z pulpitem Deepin? I wyświetlało Ci Firefox bez belki tytułowej? Bo ja też instalowałem różne Linuksy z pulpitem Deepin i we wszystkich nie dało się wyłączyć belki tytułowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi