Nieobecny Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 21 minut temu, franekfranek napisał: zmieniłem agresywność na najwyższą, bo nie przemieszczam się Czyli źle. 2. Wyłączone. 5. Najwyższa. 10. 2,4GHz lub 5GHz. 12. 40MHz lub Automatyczny. 13. 40MHz lub Automatyczny. 14. Prawdopodobnie opcja najniżej. 15. Prawdopodobnie opcja najniżej. 16. Wyłączone. 29 minut temu, franekfranek napisał: tym samym wyłączę przekazywanie sygnału po wi-fi dla poprawienia bezpieczeństwa Rozumiem, że pracujesz w Mosadzie, CIA, itp i masz 2 zera przed licencją na zabijanie? MAC filtr i nikt się na podłączy nawet znając hasło. franekfranek lubi to Cytuj
franekfranek Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Danke, ale liczby rozmijają się z pozycjami chyba może wymienię wszystkie opcje poniżej a tylko dopisz proszę na końcu linii: agres mobilności (dałem średnio wys. , ok ? ) brak toler dla kanału 40 MHz GTK tworzy kanał Ad Hoc802 Moc transmisji (maks ?) Obsługa funkcji U-APSD Ochrona trybu mieszanego Odciążenie ARP Odciążenie NS Pasmo preferowane (pewnie jak Nokia i Fritz 2,4 MHz ?) Przyspieszacz przepustowości szerokość kanału dla 2,4 szerokość kanału dla 5,0 tryb bezprzewodowy 802.11 a/b/g tryb bezprzewodowy 802.11 n/ac tryb oszczędzania energii uśpienie wznawianie na podst dopasowa wznawianie na podst pakietu W nawiasach to czego się domyślam Mac filtr ok, ale kabel to kabel Cytuj
franekfranek Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 To w zasadzie kartę wi-fi mogę zdemontować Router radzi sobie świetnie, jeśli korzystam z Nokii... w zasadzie przez wi-fi już tylko pobiera sygnał, bo wypuszcza przez LAN. Natomiast jeśli będę udostępniał internet ze swojego smartfona, to już chyba zawsze przez USB Baterii nie trzeba ładować a i bezpieczeństwo wzrasta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi