mlynek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam, czy mogę prosić o złożenie jakiegoś zestawu pod gry? Może być trochę ponad 4 tys PLN. Bez monitora i dysku SSD, bo to mam. Z góry dziękuję Cytuj
mlynek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Przejrzałem. Co to jest ten voucher-amd-xb0x-g4m3-p4ss-p-c-bvndl3-3-m13si4c3.html??? Cytuj
BartAcid Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 R5 3600 i sparować go z 2070, lepiej pożyczyć od taty 200 niż przy takiej kasie iść w szczędności na komponentach które nie wymienia się tak łatwo. Fortisa dokupisz później bez problemu nawet z RGB. Za 20zł więcej jest ta sama buda z wiartakami RGB którymi da się sterować z softu MSI po podpięciu kontrolera do płyty. Jeśli oczywiście interesuje cię oświetlenie. Zasilacz też bym raczej wybrał Supremo 550W (5lat gwarancji), za modulatra nie ma co dopłacać bo kable ładnie się chowają w piwnicy. Cytuj
moszter Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi