Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, jjohnny napisał:

pytanie, jak zmienic profil z Administrator-KONUSS i profilowe (awatar konta?)

NIEMOŻNA,@konuss cię cały czas kontroluje!!!

Opublikowano

Cześć, miałbym dwa pytanka :)

Mam wersję z 25.05.2020. Da się w jakiś sposób go teraz zaktualizować do wersji z  01.06.2020 ?

Jest możliwość włączenia pulpitu zdalnego na tym systemie?

Opublikowano
W dniu 2.06.2020 o 08:57, QAUZ napisał:

NIEMOŻNA,@konuss cię cały czas kontroluje!!!

I to jest największy minus tych modyfikacji ,który zniechęci do instalacji wielu potencjalnych chętnych .

Opublikowano

Ogólnie super - tylko nie wiem dlaczego po instalacji IconPackager - nie chce się uruchomić - na żadnej twojej modyfikacji nie miałem tego problemu?

Opublikowano

ok to przetestuje bo czekam na czysciocha z poprawkami 2004 i sie doczekac nie mogę

A niby change log z 7.6?? Więc jak to jest bb898ccee584c71266cc05b174b6fca4.jpg

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Godzinę temu, r3jn napisał:

ok to przetestuje bo czekam na czysciocha z poprawkami 2004 i sie doczekac nie mogę

A niby change log z 7.6?? Więc jak to jest bb898ccee584c71266cc05b174b6fca4.jpg

jest ok To z 7,06 :)

r3jn lubi to
Opublikowano
nie bawie sie w zmiany daty buildu systemu którego używam do budowy modu...
Spoko chciałem wiedzieć czy to najnowsza oficjalna komplilacja czy jakiś relase cantidate itp:) na razie cod warzone śmiga zobaczę resztę gier.. Szkoda że system jest zaktualizowany odrazu dla jednych dobre dla kogoś kto ma oryginalny klucz już nie

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Przepraszam - jednak działa po świeżej instalacji - musiałem póżniej coś wyłączyć lub zainstalować.

I wiadomość dla innych - działa wyszukiwanie z paska zadań tylko trzeba włączyć ikonkę lupy.

Bo wielu na to narzekało.

Opublikowano

Że względu na problemy w poprzednim wydaniu w tej wersji nie czyscilem standardowych sterowników wbudowanych. Więc nie powinno być problemu. Sprawdź usługi związane z blutem

Opublikowano

Pobrałem, dzięki za miodzik, pozdrowienia dla autora @konuss

Potestuje, zweryfikuje i sprawdzę jak hula

Edit: Czy dałoby radę pobrać ten sam obraz w wersji Home? Bo mam klucz z lapka na home

Opublikowano

Zainstalowane i śmiga ja ta lala.... szkoda tylko że nie można zmienić konto z lokalnego na własne konto administratora (własny login do konta MS) ...

... chyba, ze jest jakiś sposób dodania takiego konta to chętnie skorzystam z takiej opcji/rady.... 

System wart uwagi! 

Opublikowano
37 minut temu, homer_simpson napisał:

Zainstalowane i śmiga ja ta lala.... szkoda tylko że nie można zmienić konto z lokalnego na własne konto administratora (własny login do konta MS) ...

... chyba, ze jest jakiś sposób dodania takiego konta to chętnie skorzystam z takiej opcji/rady.... 

System wart uwagi! 

Jak nie można? Nie możesz dodać konta ms?

Opublikowano

Świetny stabilny system, bardzo szybka praca na dyskach talerzowych względem innych, bardzo małe zużycie Ramu, bardzo ładne ikony i sam wygląd, wgrany Start is Back i w ogóle wszystko chodzi bezbłędnie. Bardzo fajnie, że ta wersja nie ma wgranej przeglądarki wielkie brawa panie konuss za systemik. Będzie on kontynuowany?, bo w sumie według mnie jest to najlepszy twój system jaki testowałem POZDRAWIAM?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie