proxlee Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 2 godziny temu, zbigniew59 napisał: To sobie doinstaluj. Dzięki za pozwolenie.
proxlee Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 Mistrzu napisz lepiej jak wyłączyć dzwięk naciskania caps
adonx Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 @proxlee a może byś tak sam sobie poszukał hrabio a nie d**e zawracał autorowi takimi bzdurami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i poczytaj >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jorg35 i piotrmix lubią to
proxlee Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 O dzięki wielkie kolego. Dobrze, że znasz się na tych całych komputerach to mi pomogłeś. Takie bzdury i tak tutaj są moderowane więc spokojna Twoja rozczochrana najwyżej to ja dostanę bana. Z fartem
hardfall Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 zaraz po instalacji visual basic i direct x miałem (raz) tryb awaryjny.... spokojnie się zrobił reset i normalnie, , drugi raz było jakieś nagle wylogowanie nie obczaiłem komunikatu lub jego brak (prawdopodobnie jakieś niedobitki po instalacji Windowsa musiały się odpalić z opóźnieniem lub ew. drivery coś "naszpącily") . Od tamtej pory z zainstalowanymi driverami i lekkim szlifie działa należycie. Więc śmiało polecam i dodam do swoich polecanych.
adonx Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 @proxlee Mnie nie interesuje czy dostaniesz bana tylko istotą jest to że jesteś kompletny gn***rz.
janek917 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 18:24, zbigniew59 napisał: Nie wiem co robisz - po prostu pokazuję ci screny z twoich modów - zaraz po instalacji na tym samym sprzęcie i tych samych sterownikach. 1-slim 2004 V.2 - czcionka zmieniona. 2-wind Home Pro 2004 z dzisiaj - czcionka zmieniona. 3- slim 2004 V.1- czcionka jak w orginale. 4-Home Pro 1909 z dzisiaj - czcionka jak w orginale. 5- orginalny 2004 z strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] program z screnu pokazujący czcionkę - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz sam sprawdzić - ogólnie to w nowych modach 2004 jest zmiana - jak widać - chociaż w orginale jest orginalna - wiadomo. W slim 2004 V.1 też jest org. Ja sobie to zmieniłem. Tam gdzie czcionka zmieniona są zmiany w rejestrze. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najmniejsza ,najbardziej wyraźna czcionka jest w tym modzie od konuss - Windows 10 Pro Slim Compact RS6 1909 build 18363.592 {x64} by KoNuSS V6(esd) PL] 2020] .Nie wiem czemu tak jest ale możecie sami sprawdzić ,naprawdę jest różnica.
Gość Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 Sprawdzałeś najnowsze mody - bo już to jest poprawione a te screny są ze starszych wersji.
janek917 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 W nowszych konuss zaczął dodawać Xboksa ze względu na powiązania niektórych komponentów .A to mi nie pasuje nie dlatego że nie lubię gier do nich używam XBOX-360. Potrzebuję laptopa typowo do internetu. Obejrzenia jakiegoś filmu w tle lub posłuchania muzyki.W najnowszej wersji - Win_10_Pro_Slim_2004_x64_V3. coś takiego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
kris2013 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 Witam!! Korzystam z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Jest super po ostatniej aktualizacji konussa Która docelowo miała poprawić problemy z aktualizacją z WU .Tego niestety jeszcze nie wiem (Brak dostępnych aktualizacji ) Ale chciałbym przejść na wersję Home-Pro 2004. Czy w obecnej fazie byłoby to dobre ? Są jakieś istotne różnice na korzyść Home-Pro 2004 ?
wiemar Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 2 godziny temu, janek917 napisał: W nowszych konuss zaczął dodawać Xboksa ze względu na powiązania niektórych komponentów .A to mi nie pasuje nie dlatego że nie lubię gier do nich używam XBOX-360. Potrzebuję laptopa typowo do internetu. Obejrzenia jakiegoś filmu w tle lub posłuchania muzyki.W najnowszej wersji - Win_10_Pro_Slim_2004_x64_V3. coś takiego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] o jakich "komponentach" mówisz? te związane z optymalizacjami pełnoekranowymi?
Gość Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 A co próbujesz uruchomić że brakuje pliku winsat?
janek917 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
MaJoNeZ630 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 ma ktos iso bo konto na mega z downloadem padło
trashjazz Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 3 hours ago, MaJoNeZ630 said: ma ktos iso bo konto na mega z downloadem padło Przyłączam się do pytania. DAWAĆ.
nudzija Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 4 godziny temu, MaJoNeZ630 napisał: ma ktos iso bo konto na mega z downloadem padło 36 minut temu, trashjazz napisał: Przyłączam się do pytania. DAWAĆ. ja mam, jak sie wrzuci na gdrive to podeśle link link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] trashjazz lubi to
trashjazz Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 30 minutes ago, nudzija said: ja mam, jak sie wrzuci na gdrive to podeśle link @MaJoNeZ630 @trashjazz link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niech Ci Bóg w dzieciach to wynagrodzi. Dziękuję i załączam pozdrowienia dla małżonki.
profilm34 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 21.03.2020 o 22:25, konuss napisał: a na upartego zaraz ci zrobie instalkę Proszę WindowsStore: Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instalacja - Wypakuj na pulpit - prawy przycisk myszy- odpalasz jakos administrator plik - install+.bat - i tyle sprawdzalem u mnie smiga ;D Link już nie działa do mega : możesz jeszcze raz dodać na serwer ...proszę
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Chyba widać że na razie się nie odzywa. Ze sklepem jest Windows 10 Home Pro v.2004 Compact - ostatnią wersję ładuję na dysk google - jak się załaduje to dam link w temacie - ale potrwa parę godzin bo coś wolno się ładuje.
profilm34 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 slim jest super !!! nie użuwam sklepu całkowicie...... proszę tylko o ten programik windowsStore bo lik już nie działa... dasz rady dodać raz jeszcze ?
CyberSky Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 windowsStore też bym potrzebował
Pawel300 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 27.03.2020 o 16:24, zbigniew59 napisał: Usunieto Co usunięto ?? link do pobrania działa system dałem - instalkę na 2 kompie fajnie działa system brawo !!
profilm34 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 2 godziny temu, CyberSky napisał: windowsStore też bym potrzebował Konuss ją ma w wersji portable - ale link wygasł a nam bardzo potrzebna .... dodaj bo ważne i potrzebne....... jestem na slim v3 i wszystko działa tylko panelu grafiki nie ma.... na modach sromotnika działa panel na dch
nudzija Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 @profilm34 @CyberSky standardowe sterowniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
profilm34 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Mam wywalony sklep i update i ani standardowe ani dch które mają wsparcie CUDA pod adobe premiere nie pomagają by mieć panel nvidia !!! Poczekam do jutra i wracam do oryginału chyba :( lub starszej wersji Sromotnika
szymibtw Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 9 godzin temu, profilm34 napisał: Mam wywalony sklep i update i ani standardowe ani dch które mają wsparcie CUDA pod adobe premiere nie pomagają by mieć panel nvidia !!! Poczekam do jutra i wracam do oryginału chyba lub starszej wersji Sromotnika Jak to nie ma panelu po instalacji standardowych?
Gość Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Dodawanie sklepu. Sprawdzcie to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wypakować do nowego folderu - uruchomić plik cmd jako administrator - poczekać do końca - nie zważać na wyświetlające sie błędy. Póżniej poszukać sklep w zainstalowanych programach - uruchomić i przypiąc do paska zadań. U mnie to działa.
konuss Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Link do dodania sklepu mój: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ogólnie wszystkie linki poprawione. Nie wiem czemu ale odwalli sie dziwny numer mi na Mega
Rekomendowane odpowiedzi