Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@proxlee a może byś tak sam sobie poszukał hrabio a nie d**e zawracał autorowi takimi bzdurami.:L [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i poczytaj >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jorg35 i piotrmix lubią to
Opublikowano

O dzięki wielkie kolego. Dobrze, że znasz się na tych całych komputerach to mi pomogłeś. Takie bzdury i tak tutaj są moderowane więc spokojna Twoja rozczochrana najwyżej to ja dostanę bana. Z fartem 

Opublikowano

zaraz po instalacji visual basic i direct x miałem (raz) tryb awaryjny.... spokojnie się zrobił reset i normalnie, , drugi raz było jakieś nagle wylogowanie nie obczaiłem komunikatu lub jego brak (prawdopodobnie jakieś niedobitki po instalacji Windowsa musiały się odpalić z opóźnieniem lub ew. drivery coś "naszpącily") . Od tamtej pory z zainstalowanymi driverami i lekkim szlifie działa należycie. Więc śmiało polecam i dodam do swoich polecanych. 
approved-ink-stamp-vector-id948531554

Opublikowano
W dniu 18.03.2020 o 18:24, zbigniew59 napisał:

Nie wiem co robisz - po prostu pokazuję ci screny z twoich modów - zaraz po instalacji na tym samym sprzęcie i tych samych sterownikach.

1-slim 2004 V.2 - czcionka zmieniona.

2-wind Home Pro 2004 z dzisiaj - czcionka zmieniona.

3- slim 2004 V.1- czcionka jak w orginale.

4-Home Pro 1909 z dzisiaj - czcionka jak w orginale.

5- orginalny 2004 z strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

program z screnu pokazujący czcionkę - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Możesz sam sprawdzić - ogólnie to w nowych modach 2004 jest zmiana - jak widać - chociaż w orginale jest orginalna - wiadomo.

W slim 2004 V.1 też jest org.

Ja sobie to zmieniłem.

Tam gdzie czcionka zmieniona są zmiany w rejestrze.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Najmniejsza ,najbardziej wyraźna czcionka jest w tym modzie od konuss - Windows 10 Pro Slim Compact RS6 1909 build 18363.592 {x64} by KoNuSS V6(esd) PL] 2020] .Nie wiem czemu tak jest ale możecie sami sprawdzić ,naprawdę jest różnica.

Opublikowano

Sprawdzałeś najnowsze mody - bo już to jest poprawione a te screny są ze starszych wersji.

Opublikowano

W nowszych konuss zaczął dodawać Xboksa ze względu na powiązania niektórych komponentów .A to mi nie pasuje nie dlatego że nie lubię gier do nich używam XBOX-360. Potrzebuję laptopa typowo do internetu. Obejrzenia jakiegoś filmu w tle lub posłuchania muzyki.W najnowszej wersji - Win_10_Pro_Slim_2004_x64_V3. coś takiego.

Opublikowano

Witam!! Korzystam z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Jest super po ostatniej aktualizacji konussa Która docelowo miała poprawić problemy z aktualizacją z WU .Tego niestety jeszcze nie wiem (Brak dostępnych aktualizacji ) Ale chciałbym przejść na wersję Home-Pro 2004. Czy w obecnej fazie byłoby to dobre ? Są jakieś istotne różnice na korzyść Home-Pro 2004 ?

Opublikowano
2 godziny temu, janek917 napisał:

W nowszych konuss zaczął dodawać Xboksa ze względu na powiązania niektórych komponentów .A to mi nie pasuje nie dlatego że nie lubię gier do nich używam XBOX-360. Potrzebuję laptopa typowo do internetu. Obejrzenia jakiegoś filmu w tle lub posłuchania muzyki.W najnowszej wersji - Win_10_Pro_Slim_2004_x64_V3. coś takiego.

o jakich "komponentach" mówisz? te związane z optymalizacjami pełnoekranowymi?

Opublikowano
4 godziny temu, MaJoNeZ630 napisał:

ma ktos iso bo konto na mega z downloadem padło

36 minut temu, trashjazz napisał:

Przyłączam się do pytania.

DAWAĆ.

ja mam, jak sie wrzuci na gdrive to podeśle link

link

trashjazz lubi to
Opublikowano
W dniu 21.03.2020 o 22:25, konuss napisał:

a na upartego zaraz ci zrobie instalkę

Proszę

WindowsStore:

Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Instalacja - Wypakuj na pulpit - prawy przycisk myszy- odpalasz jakos administrator plik - install+.bat - i tyle sprawdzalem u mnie smiga ;D

Link już nie działa do mega : możesz jeszcze raz dodać na serwer ...proszę

Opublikowano

Chyba widać że na razie się nie odzywa.

Ze sklepem jest Windows 10 Home Pro v.2004 Compact - ostatnią wersję ładuję na dysk google - jak się załaduje to dam link w temacie - ale potrwa parę godzin bo coś wolno się ładuje.

Opublikowano
W dniu 27.03.2020 o 16:24, zbigniew59 napisał:

Usunieto

Co usunięto ?? link do pobrania działa system dałem - instalkę na 2 kompie fajnie działa system brawo !!

Opublikowano
2 godziny temu, CyberSky napisał:

windowsStore też bym potrzebował

Konuss ją ma w wersji portable - ale link wygasł a nam bardzo potrzebna .... dodaj bo ważne i potrzebne....... jestem na slim v3 i wszystko działa tylko panelu grafiki nie ma.... na modach sromotnika działa panel na dch 

Opublikowano

Mam wywalony sklep i update i ani standardowe ani dch które mają wsparcie CUDA pod adobe premiere nie pomagają by mieć panel nvidia !!! Poczekam do jutra i wracam do oryginału chyba :( lub starszej wersji Sromotnika

Opublikowano
9 godzin temu, profilm34 napisał:

Mam wywalony sklep i update i ani standardowe ani dch które mają wsparcie CUDA pod adobe premiere nie pomagają by mieć panel nvidia !!! Poczekam do jutra i wracam do oryginału chyba :( lub starszej wersji Sromotnika

Jak to nie ma panelu po instalacji standardowych?

Opublikowano

Dodawanie sklepu.  Sprawdzcie to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wypakować do nowego folderu - uruchomić plik cmd jako administrator - poczekać do końca - nie zważać na wyświetlające sie błędy.

Póżniej poszukać sklep w zainstalowanych programach - uruchomić i przypiąc do paska zadań. U mnie to działa.

Opublikowano

Link do dodania sklepu mój:

Ogólnie wszystkie linki poprawione. Nie wiem czemu ale odwalli sie dziwny numer mi na Mega

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie