Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.11.2020 o 14:49, miko1282 napisał:

Możecie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] :D nie wiem jak długo link będzie aktywny, ale jeśli ktoś będzie chciał to mam to zapisane u siebie na dysku

to nie ta wersja sys

JanKo6 lubi to
Opublikowano
W dniu 6.11.2020 o 14:49, miko1282 napisał:

Możecie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] :D nie wiem jak długo link będzie aktywny, ale jeśli ktoś będzie chciał to mam to zapisane u siebie na dysku

Super jest ta wersja, nie wiem jak najnowsza ale ta z lipca śmiga elegancko. Ja sobie wyłączyłem aktualizacje automatyczne,  doinstalowałem notepad++, przeorganizowałem delikatnie menu Start, zmieniłem nazwę komputera i aktywowałem z kluczem z mojej oryginalnej pudełkowej. Oby tak później śmigał. czas pokaże. Dodam że to wszystko na 2GB ramu hula.

MarcinGX lubi to
Opublikowano

Witam , mozna link do najnowszej wersji ....dzieki

Mam pytanie przy okazji w laptopie acera mam zainstalowany oryginalny system windows Home 64 bit i sa tylko sterowniki do Home na stronie oficialnej acera

czy po instalacji twego systemu sterowniki acera do home beda współgrały z twoim systemem?

Opublikowano
21 godzin temu, ja3xy napisał:

Witam , mozna link do najnowszej wersji ....dzieki

Mam pytanie przy okazji w laptopie acera mam zainstalowany oryginalny system windows Home 64 bit i sa tylko sterowniki do Home na stronie oficialnej acera

czy po instalacji twego systemu sterowniki acera do home beda współgrały z twoim systemem?

Mody bez aktualizacji od pewnego czasu.... nie zalecam instalacji.

Opublikowano
W dniu 21.03.2020 o 22:25, konuss napisał:

a na upartego zaraz ci zrobie instalkę

Proszę

WindowsStore:

Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Instalacja - Wypakuj na pulpit - prawy przycisk myszy- odpalasz jakos administrator plik - install+.bat - i tyle sprawdzalem u mnie smiga ;D

Link nie działa, bardzo proszę o reupload.

Opublikowano
W dniu 27.11.2020 o 20:10, R a m p a g e napisał:

Łapcie już dziś :)

.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

@bernie77 działa, działa

edit: sorki, nie przyuważyłem, że chodzi o winstore.

Opublikowano
5 minut temu, messox napisał:

@bernie77 działa, działa

"Plik który chcesz ściągnąc jest niedostępny.
Z jednego z poniższych powodów:
Plik został usunięty z powodu naruszenia naszych Warunków Serwisu.
Nieważny adres URL - link którego próbujesz użyć jest niedostępny
Plik został skasowany przez użytkownika."

Nie chodziło mi o Twoją wstawkę tylko zacytowałem prośbę do KonuSS'a o instalkę WindowsStore... jest mi cholernie potrzebna, próbowałem na wszelkie sposoby ruszyć to coś ale bez instalki się nie obejdzie.
Opublikowano

Witam, wgrałem Windows 10 20H2 Slim Build  ten system na stary komputer, procesor core dwa duo, 3gb ramu, grafika GT 440, zainstalowało się dobrze tylko gdy chce np dograć NET Framework 3.5 bo do Office jest potrzebny to wyskakuje błąd, poprawki też nie chcą się instalować. Czy to jest wersja Windows w której już nic nie można dodawać i zmieniać ?  Jak on działa podczas instalacji programów i czy jeżeli będzie ktoś chciał wgrać jakieś np gry to będzie taka możliwość ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie