Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Proszę o pomoc w następującej sprawie:

Mój komp ;

Procesor - AMD Ryzen 5 3600 6 Core

Karta graficzna Radeon RX 580 Series

Po instalacji Win 8.1 wyskakuje mi komunikat, że nie mogę mieć 8,1

ponieważ mam procesor i kartę przystosowaną do Win10.

Ja chciałbym jednak mieć Win 8,1.

Czy może ktoś ma przystosowany np. mod w8,1?

Pojawiające się komunikaty są wkurzające.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dlaczego nie chcesz win 10? Warto go się nauczyć za 3 lata znika sparcię techniczne win8. Będziesz miał problem. Przebolej ten win10 a w przyszłości nie będziesz miał kłopotów. 

Opublikowano
30 minut temu, jou300 napisał:

Dlaczego nie chcesz win 10? Warto go się nauczyć za 3 lata znika sparcię techniczne win8. Będziesz miał problem. Przebolej ten win10 a w przyszłości nie będziesz miał kłopotów. 

Że jak, że co ?

Problem to Windows 10 :E 

Opublikowano
21 godzin temu, jkaw napisał:

Mam Wszystkie zainstalowane w 8.1 tym:

IObit.Driver.Booster.Pro.v7.0.1.38.Multilanguage-P2P

Jak masz wszystko? Jak przynajmniej sterowników do Twoje karty graficznej czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie ma pod Windows 8.1 -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], chyba że działają te z Windows 7 albo Windows 10.

52 minuty temu, jou300 napisał:

I co z tego? Można korzystać na ESU czyli z wydłużonym wparciem o 3 lata np.

lub

albo wyłączyć powiadomienia

i korzystać dalej.

Opublikowano
2 godziny temu, M4T  napisał:

Że jak, że co ?

Problem to Windows 10 :E 

Siedzenie na win7 lub win8 to żadne wyjście. Najnowszy jest win10 i trzeba rozwiązać problem a nie cofać się. Równie dobrze można winXP. Ale czy to ma sens? Myślę, że nie ma sensu. Mi się nie podobał Win10 to przesiadłem się z Win7 na Linuxa. Ale naj ważniejsze, że zawsze mam naj nowszy system. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jou300 napisał:

Siedzenie na win7 lub win8 to żadne wyjście. Najnowszy jest win10 i trzeba rozwiązać problem a nie cofać się. Równie dobrze można winXP. Ale czy to ma sens? Myślę, że nie ma sensu. Mi się nie podobał Win10 to przesiadłem się z Win7 na Linuxa. Ale naj ważniejsze, że zawsze mam naj nowszy system. 

Najnowszy system to nie znaczy że najbezpieczniejszy to po 1, po 2 na tym bublu jakim jest win 10 siedziałem 2 i pół roku, jeśli jesteś typowym kowalskim co komp tylko do neta czasem w coś zagra, a wiedza na temat systemu kończy się w dziale moje dokumenty to śmiało :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie