Violeta Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie wiem co się dzieje z moim laptopem.. wychodzi na to że nie ma w nim żadnego systemu operacyjnego a był Win 8.1 po aktualizacji Win 10...a teraz po odwiedzinach 5-go wnuczka pozostał mi tylko czarny ekran i wielki żal , że muszę teraz korzystać z internetu na ekranie smartfona ... pomóżcie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Poka fotke po wejściu w Boot Options. Cytuj
toja9704 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 godzin temu, Violeta napisał: a teraz po odwiedzinach 5-go wnuczka pozostał mi tylko czarny ekran i wielki żal E no to "piątka" dla wnuczka ja to bym mu nawet "+" dał. Udało mu się nawet do BIOS wejść. Rośnie nam nowy zdolny informatyk. Tak jak powyżej kolega wspominał. Poprosimy o zdjęcie zakładki Boot Options. Ewentualnie upadł i dysk uszkodzili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi