kitaro Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, laryflinta napisał: wywaliłem go i chyba wróciło do normy wszystko Widzisz - poprawiona polisa działa poprawnie, ale wyrzucanie, to nie droga, tylko skrót. Jeśli poprawione działa bezbłędnie, to nigdy się nie poddajemy. Dużo Tu dajesz i tak Ciebie szanuję. :D Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Samo przestawienie DisableAppUpdate nie przynosi efektu. Właśnie mi znowu monit wyskoczył. Cytuj
Xiu Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 52 minuty temu, BartAcid napisał: Samo przestawienie DisableAppUpdate nie przynosi efektu. Właśnie mi znowu monit wyskoczył. Pokaż about:policies Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Chcesz cały czy co konkretnie? DisableAppUpdate Uniemożliwienie aktualizowania przeglądarki. type: boolean Cytuj
Xiu Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, BartAcid napisał: Chcesz cały czy co konkretnie? DisableAppUpdate Uniemożliwienie aktualizowania przeglądarki. type: boolean zrób screen całej strony policies kitaro lubi to Cytuj
kitaro Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 23 minuty temu, BartAcid napisał: Chcesz cały czy co konkretnie? DisableAppUpdate Uniemożliwienie aktualizowania przeglądarki. type: boolean Dalej nie wiadomo wiele. Jest DisableAppUpdate - wyświetl w about:config kliknij dodaj i ustaw na true Drugie z pomocy - kliknij w informacje dla pomocy technicznej, tam w folder aktualizacji, a w tym folderze będzie update-config.json. Otwórz za pomocą notatnika - ma być {"app.update.auto":false} - jakby było true - zmienia się litery true na false, potem z menu plik klika w zapisz. Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 DisableAppUpdate - jest prawda co we wcześniejszych wpisach pisałem. Zmieniłem auto aktualizację aplikacji w configu i zobaczymy. Na razie musze się zająć praca więc jak coś wrócimy do tematu. Pozdro i dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi