franekfranek Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Ja pytam czy coś takiego się praktykuje ? Bo zakładek dedykowanych nie widzę Pod kątem wydajności pewnie nie ma sensu, ale może pod kątem prywatności czy z jakiś innych względów godnych uwagi ? Cytuj
RemixPL1994 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Godzinę temu, franekfranek napisał: Ja pytam czy coś takiego się praktykuje ? Bo zakładek dedykowanych nie widzę Pod kątem wydajności pewnie nie ma sensu, ale może pod kątem prywatności czy z jakiś innych względów godnych uwagi ? Modyfikowane Office to tylko albo z gotową aktywacją albo bez lecz z dodanymi aktualizacjami. Takie to modyfikacje. Nie ma tam co więcej zmieniać. BGT i franekfranek lubią to Cytuj
franekfranek Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Moja instalka office 2010 jest sprzed ok 3 lat, za każdym razem ją używam. Warto / jes sens pobrać ostatnią aktualną 2010 i ewnt skąd ? W win7 WU jest wyłączone, zatem raczej nic się nie zaktualizowało w pakiecie. Aha jako, że korzystam tylko z: outlook, excel, power point, word jest jakieś narzędzie, żeby przygotować taką okrojoną instalkę z jej pełną funkcjonalnością naprawy pakietu itp ? Pakiet zajmuje dużo miejsca, poza tym za każdym razem muszę wybierać co chcę zainstalować. Cytuj
m4s Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Od 2007 musisz mieć pełny pakiet choćbyś tylko instalował jedną opcję. franekfranek lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi