zoxovsky Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Siemka, Mam problem z notebookiem Lenovo Ideapad Flex 10 Gdy podpinam kabel HDMI do tv to dźwiek zamiast grać z tv to gra z notebooka. Jak to naprawić? Wszystkie sterowniki do HDMI, dźwieku itd mam zainstalowane z programiku SDI ( Snappy Driver Installer ) Na notebooku zainstalowany system win10 Prosze bardzo o pomoc :( Cytuj
Widzior Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jak tam nie wiem jak to działa w Win10, ale u mnie na Win7 po HDMI głoś nie leci od kopa, tylko trzeba to przestawić w panelu "Dźwięk -> urządzenia do odtwarzania". Albo mam głośniki wybrane, albo HDMI, nie mam opcji oba naraz, więc skoro ci dźwięk leci z lapka, to pewnie musisz to przestawić. Cytuj
zoxovsky Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 29.12.2019 o 00:05, GT500s napisał: Zapewne karta graficzna to Intel HD więc reinstalacja sterowników od grafiki Były robione i instalowane ze strony intela i nic, w ustawieniach dźwieku nie ma nawet co przestawić są tylko głosniki z notebooka i nic wiecej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi