Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
obecenie mam W7 HP i nie wiem czy zostawać przy tym, wiem że wsparcie się kończy ale ja w sumie i tak aktualizacje mam wyłączone. Tylko że np. na player nie można już nic obejrzeć bo pisze że system nie aktualny i żeby zmienić na mimimum W8. Może u mnie tak tylko jest, nie wiem.
Procesor mam Q6600
Ram 8GB DDr2
Kupiłem dysk SSD Patriot Burst 120GB
, nie wiem czy dobry czy nie ale pewnie będzie znacząca różnica w działaniu.

Opublikowano

Jak kupiłeś nowy dysk SSD to postaw na nim świeży system (Win 7 lub 8.1) - u mnie na laptopie różnica w szybkości działania była widoczna

Co do samego playera - włącz aktualizacje i problem powinien zniknąć, poza tym nie przejmuj się brakiem wsparcia do Win7.

rafa84 lubi to
Opublikowano
26 minut temu, stens napisał:

Zaktualizuj W7 HP do Wndows 10 Home, następnie zamień ( ale nowy trzeba zainicjować na starym kompie) dyski i wgraj na czysto na nowy Windows 10 Home

Nie trzeba tego robić. Wystarczy zainstalować na czysto Win 10 Home i aktywować wpisując klucz od Win 7 Home Premium. Jeśli oczywiście autor pytania wybiera Win 10.

rafa84 lubi to
Opublikowano

10 coraz bliżej jak Windows only supported.

Ostatnio w pracy klient VoIP został zakończony i nowa wersja tylko Windows 10 [emoji33]

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

rafa84 lubi to
Opublikowano

Wy tam sie targujecie jaki ma system do Playera postawić, ostatnio będąc w Banku Spółdzielczym chyłkiem oka zerknąłem na monitor i co sie okazało że bank leci na win 7 :E

rafa84 lubi to
Opublikowano
18 minut temu, M4T  napisał:

Wy tam sie targujecie jaki ma system do Playera postawić, ostatnio będąc w Banku Spółdzielczym chyłkiem oka zerknąłem na monitor i co sie okazało że bank leci na win 7 :E

W PKO BP - W supraślu mają zdychę i korzystają z IE ... Chyba samobójcy w PKO BP pracują xd . Ja bym sie zaje*ał ołówkiem szybciej niż miałbym na takim szrocie robić.

rafa84 lubi to
Opublikowano

To chyba pozostanę przy W7, może ewentualnie W8.1. Dychę na razie sobie odpuszczę.
A polecacie jakiegoś antywirusa na W7? Przez długi czas nie miałem nic, ostatnio zainstalowałem SecureAplus. Nie klikam w co popadnie, ale na różne strony się wchodzi.

Wesołych Świąt!

Opublikowano
3 minuty temu, rafa84 napisał:

A polecacie jakiegoś antywirusa na W7? Przez długi czas nie miałem nic, ostatnio zainstalowałem SecureAplus. Nie klikam w co popadnie, ale na różne strony się wchodzi.

U siebie posiadam ESET Internet Security -  w wersji trial na miesiąc + klucz co miesiąc z tej strony: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

rafa84 lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie