MiłoszPL Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jest jakiś sposób, żeby ją uzyskać? Nie ma opcji 1440p w ustawieniach. Cytuj
marcelgg Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cóż, nie jestem ekspertem. Ponieważ telewizory nie są dostępne w wersjach 1440p, nie obsługuje tej rozdzielczości wyjściowej. Ponieważ jest to konsola, która została wykonana z podłączeniem do telewizora i siedzeniem na kanapie, obsługuje tylko rozdzielczości telewizora. Przynajmniej na razie może wydadzą jakąś aktualizację, która pozwoli na wyjście w rozdzielczości 1440p i może zmniejszać / zwiększać rozdzielczość z 4K lub 1080p w zależności od ustawień graficznych gier nowszych tytułów, które wykorzystują 4K do wyświetlania na konsoli. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Konsole maja tyle ograniczeń ,ze masakra. Męczyłem się tez z podłączeniem głosników. Cytuj
BartAcid Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Bo są robione dla ludzi z ograniczeniami. Niestety wychodzi że i ty do nich należysz. Jak wyświetlacz nie ma opcji innej rozdzielczości niż FHD to czego się spodziewasz. Chyba, że podpinasz go do tego 5 razy kupowanego monitora co to ci upada ale nic nie napisałeś więc i to powoduje taką, a nie inną moją tezę o konsolowcu. Druga sprawa użyte kable też mogą powodować ograniczenia. A po pierwsze to może warto sprawdzić specyfikację sprzętu (PS4 Pro), ona prawdę ci powie. Ale dobrze, że wszyscy mają kryształowe kule bo M4T je zaczął klonować w celu walki z ignorancją regulaminu zakładania postów więc spoko luzik. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Konsola nie ma 1440p. Myslałem ,że ktos umie to jakoś ominąć. Monitor 4k jest za drogi. Cytuj
marcelgg Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 mClassic [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Gdzie to kupić w polsce? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Częsciowo pomógł ps4 pro supersampling. Za pomoca tego ustawienia obraz nie jest juz tak rozmyty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi