Jump to content

Sterowniki NVIDIA GTX 1050 Ti 4 Gb dla Windows Xp 32 bit.

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukuję sterowników karty graficznej  NVIDIA GTX 1050 Ti 4 Gb dla Windows Xp 32 bit. Słyszałem iż istnieją mody sterowników, ale nie znalazłem.

Posted

Coś takiego znalazłem:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

oraz

Tylko że nie ma wypisane GTX 1050 Ti

Posted
1 godzinę temu, kris51 napisał:

Koleś, do cholery to moja prywatna sprawa.

Nie spinaj sie tak chcesz pomocy, a nie chcesz wyjaśnić w jakim celu :) Brawo Ty

Posted

Wiadomość dla wszystkich którzy chcą wiedzieć dlaczego szukam sterowników NVIDIA GTX 1050 Ti dla Windows XP.

Jak wszyscy wiedzą niedawno był "czarny tydzień" także na ALIEXPRESS gdzie udało mi się kupić kartę grafiki GTX 1050 Ti

za 200 pln. Używam dwóch systemów operacyjnych na dyskach wymiennych, Windows 10 i Windows Xp, gdzie mam potrzebne mi programy CAD, CAM.

Posted
4 godziny temu, m4s napisał:

To nie lepiej zwirtualizować Sobie XP pod Win10 ?

Niestety nie. To nie jest tak fajnie jak sobie niektórzy wyobrażają, przerabiałem ten sposób.

Posted
W dniu 11.12.2019 o 19:48, kris51 napisał(a):

Dziękuję za pomoc.

Do pliku *.inf sterownika 368.91 dodałem brakujące wpisy dla GTX 1050 Ti.

Działa Ci to? Wczoraj instalowałem ten sterownik 368.91, instalator nie chciał wystartować bo nie znalazł kompatybilnych kart, wkleiłem ten Twój plik nvic.inf, instalacja wystartowała, w trakcie pojawiło się okienko, nie pamiętam już co dokładnie pisało, ale ni mniej ni więcej, że karta nie bardzo jest zgodna ze sterownikiem, ale była mozliwosc kliknac POMIN i KONTYNUUJ i tak zrobiłem, niestety nie działa to raczej, u Ciebie tip top zadziałało? Z tym , że moja karta to MINI, Twoja ma dwa wentylatory, moja jeden. Nie jestem jakimś znawcą, ale poprzez forum byly jakieś promyczki nadziei to próbowałem ale chyba nic z tego nie bedzie, wgrałem XP bo w stare gry chciałem pograć ale chyba nic z tego.  W zalaczniku jak to wyglada po instalacji