MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Co o nim sądzicie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
R95K Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proszę bardzo. Testy jakie chcesz. Od wyboru do koloru. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ale jaki obraz w porównnaiu do eizo 2450? Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Przestań już zaśmiecać forum swoimi bezsensownymi pytaniami i tematami. Skąd my mamy wiedzieć, jaka jest różnica, jak nie mamy Eizo? Włącz myślenie człowieku, choć wiem, że to może być u ciebie trudne. Masz internet , to sobie poszukaj i poprzeglądaj, a nie trujesz jak jakieś 3-letnie dziecko. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Napisałem temat, moze ktos mial .Tak naprawdę to dużo jest monitorów, ale każdym a wady i zalety. Cieżko będzie mi podjać decyzje czy kupowac czy nie. Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ja też pół roku myślałem, jaki monitor kupić, i w sumie nie jestem do końca zadowolony z AMVA, ale nie trułem na forum cały dzień, tylko szukałem info/testów w necie. Zresztą sztuka sztuce nie równa, więc nawet jak ktoś coś poleci, to tobie może nie pasować. Nie kupisz, nie zobaczysz, to możesz sobie gdybać. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Wiesz, ze koszt zwrotu kurierem to 50 zł? Po za tym żadne testy nie pokaża tego. To mus ktos powiedziec lub napisac na podstawie tego co widział stąd moje pytania na forum. Cytuj
BartAcid Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Idź do marketu, zobacz na własne oczy i kup ten co ci się będzie podobać bo wymagania masz żadne. jak nadajesz na Eizo to chyba nawet nie wiesz co kupiłeś bo ci polecili. Jak bys dostosował Eizo jak należy to i pewnie byś był zadowolony. To nie są zwykle monitory wyjmij i używaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi