vegeta80 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam Chcę podłączyć kieszeń Kieszeń Fantec USB 3.0 eSATA 3.5" do odtwarzacza multimedialnego z android tv 7.0 z usb 3.0 i mam takie pytanie. Jak kupię ten przedłużacz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i ten adapter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to będzie działać kieszeń przez esata do usb 3.0? oczywiście mam kabel esata Cytuj
BartAcid Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 A po co ci takie kombinacje? Nie możesz kupić kabla USB3.0 typ B i bezpośrednio podpiąć tą kieszeń? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
vegeta80 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 W dniu 2.12.2019 o 15:58, BartAcid napisał: A po co ci takie kombinacje? Nie możesz kupić kabla USB3.0 typ B i bezpośrednio podpiąć tą kieszeń? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam ten kabel podłączony do pc a chcę jeszcze podłączyć do odtwarzacza z androidem. Cytuj
BartAcid Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 To już chyba lepszym rozwiązaniem będzie podpiąć eSATA do PC, a USB do odtwarzacza. Nie będziesz musiał przepinać. Pytanie czy odtwarzacz rozpozna w ogóle takie ustrojstwo. Cytuj
vegeta80 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Potestuje to zobaczę 12.50 zł to nie majątek za adapter Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi