Perseusz2002 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam, od 2 dni mam problem z drukarką, otóż drukuje ona ciągle czarno-biało, mimo zmian w ustawieniach drukarki i w systemie nie widać poprawy. Drukarki używamy na 2 pc, są podłączone do drukarki pod wi-fi. w aplikacji Zdjęcia M$ wyświetla się komunikat: Ustawienie Tryb kolorów zostało zmienione z Kolor z powodu konfliktu z innym ustawieniem drukarki. bardzo proszę o pomoc :) Drukarka to: HP DJ 4530. Cytuj
info Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Godzinę temu, Perseusz2002 napisał: Witam, od 2 dni mam problem z drukarką, otóż drukuje ona ciągle czarno-biało, mimo zmian w ustawieniach drukarki i w systemie nie widać poprawy. Drukarki używamy na 2 pc, są podłączone do drukarki pod wi-fi. w aplikacji Zdjęcia M$ wyświetla się komunikat: Ustawienie Tryb kolorów zostało zmienione z Kolor z powodu konfliktu z innym ustawieniem drukarki. bardzo proszę o pomoc Drukarka to: HP DJ 4530. zrób hard reset albo powrót do ustawień domyślnych możesz spróbować uaktualnić firmware bo widzę ze z tego miesiąca jakieś jest 6 lis 2019 sciagnac najnowsze oprogramowanie i sterowniki ze strony producenta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Perseusz2002 lubi to Cytuj
toja9704 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Tu rozwiązany, ale nie do końca. Perseusz2002 lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Na obu komputerach są Windows 10? Robiły się jakieś aktualizacje? Na jednym z nich spróbuj może zrobić punkt przywracania na dzień gdy było ok. Kseruje prawidłowo? Koloru nie drukuje czy go wycina? Zarejestrowana w chmurze HP? Oryginalne tusze czy zamienniki? Perseusz2002 lubi to Cytuj
Perseusz2002 Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 ok, problem rozwiązany, zainstalowałem jakąś niepełną wersję sterownika. Wszystko dziabie jak należy, dzięki za chęci pomocy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi