Kotecek_PL Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Czy prosto od Microsoftu można pobrać jeszcze vistę ? jeśli nie to gdzie najlepiej pobrać niezmodyfikowaną vistę ultimate 64 bit ? Cytuj
R95K Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Np. tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 ta strona po wybraniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przenosi mnie na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a ta następnie na jakieś allegro czy tam inne coś. jeszcze jakieś źródła ? bo przeklinałem już z 50 podobnych stron Cytuj
G77 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] szukaj Cytuj
balusiek Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 16 minut temu, Kotecek_PL napisał: ta strona po wybraniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przenosi mnie na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a ta następnie na jakieś allegro czy tam inne coś. jeszcze jakieś źródła ? bo przeklinałem już z 50 podobnych stron No nie wiem. Sprawdziłem, po dwóch pośrednich stronach, przekierowuje mnie na google drive. Cytuj
R95K Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 8 minut temu, Kotecek_PL napisał: ta strona po wybraniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przenosi mnie na stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a ta następnie na jakieś allegro czy tam inne coś. jeszcze jakieś źródła ? bo przeklinałem już z 50 podobnych stron Dziwne, ja tam zawsze pobieram czyste obrazy bez problemu Fakt, że reklamy są, ale potem jest link do pobrania Cytuj
G77 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 5 minut temu, balusiek napisał: No nie wiem. Sprawdziłem, po dwóch pośrednich stronach, przekierowuje mnie na google drive. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to dobrze cie przekierowuje , to link do pobrania , slepys czy jak ? ellader lubi to Cytuj
remil Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Tu też można pobrać obrazy Visty https://winiso.pl/start https://winiso.pl/windows-desktop/windows-vista Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Dzięki już pobrałem z linku od G77 Ryszard Kanut lubi to Cytuj
G77 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 to spoko temat do zamkniecia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi