RadzioR Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam Co byście polecili na starą 10 letnią maszynke? W środku: i7 Q720 @ 1,60Ghz 8Gb ram SSD Kingstona Obecnie mam Win 7 pro,na stronie Toshiby są stery tylko pod Win 7...Możliwy jest Win 10?
jarexpol Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
RadzioR Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 No fajna ta strona,ale ja zawsze pobieram stery z www.toshiba,nigdy z innej bo nie. Program pobrałem i...troche to dziwne ze chce pobierac aktualne sterowniki do nieznanych urządzeń. A ja po prostu do bluetootha,touchpada i paska z przyciskami szybkiego dostępu sterów nie instaluje bo nie używam tych urządzeń...więc jak ten program moze widzieć ze sterowniki do nieznanego urządzenia są nieaktualne skoro ich nie ma? A może się nie znam na tym...nie wiem,,dziwna sprawa ,ale dzięki za linke.
szila1972 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 masz kolego może obraz recovery z fabrycznym oryginalnym systemem oprogramowaniem i sterowniki ja prze swoją głupotę skasowalem partycje recovery i nie zagrałem byłbym wdzięczny
RadzioR Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Witam Linki do obrazów w są załączniku. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
szila1994 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 W dniu 27.11.2019 o 10:40, RadzioR napisał: Witam Linki do obrazów w są załączniku. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki pobralem mam 1 pytanko czy obrazy muszę nagrać na DVD i pytanie jak?oraz czy moge obrazy pobrane jakoś nagrać na pendrive jako instalke?jak je połączyć
RadzioR Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 Najlepiej wypalić na DVD programem PowerISO lub podobnym. A czy da się te obrazy połączyć lub wrzucić na pena jako instalke to niestety nie mam pojęcia,nigdy tego nie robiłem. Może ktoś z forum rzuci tutaj okiem i coś doradzi.
szila1994 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 ok dzięki za te recovery.jutro sie pobawie a może wiesz albo masz nakladke spolszczajaca do win 7?
R95K Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 Obrazy ISO systemów najlepiej wypalać programem RUFUS na pendrive. Jakie obrazy chcesz łączyć? Pobierasz obraz ISO danego systemu, są obrazy które posiadają każdą wersję danego systemu np. Home Premium, Pro czy Ultimate (Win 7). Wybiera się wersje przy instalacji Windows. Sterowniki dla swojego laptopa najlepiej szukać na stronie producenta. Pendrive z kilkoma systemami do instalacji przygotujesz np. programem WinSetupFromUSB
szila1994 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 kolego radzior chodzi mi o 4 płyty recovery mam obrazy na dysku i chciałem zamiast je zgrać na płyty DVD zrobić z nich na pendrive w jednej całości USB startowe systemu mam 4 obrazy jednego systemu recovery nrg i chce je połączyć w 1 obraz
szila1994 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 W dniu 27.11.2019 o 10:40, RadzioR napisał: Witam Linki do obrazów w są załączniku. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wyskakują mi błąd proszę jak możesz udostępnij w tym samym rozszerzaniu ponieważ 2 i3 płyta ma błędy
RadzioR Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 3.12.2019 o 00:20, szila1994 napisał: wyskakują mi błąd proszę jak możesz udostępnij w tym samym rozszerzaniu ponieważ 2 i3 płyta ma błędy Nagrywaj jak najwolniejsza prędkością wtedy może unikniesz błędów...obrazy robiłem dawno temu,wtedy płyty z Reco działały i nie było żadnych błędów.
Rekomendowane odpowiedzi